Niclas Süle

 MORITZ MUELLER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Moritz Mueller/imago Sportfotodienst/profimedia
TOTALNI OBRAT

Kakva transformacija slavnog nogometaša: Šokirao težinom od 110 kila, pa ubrzo uslijedio novi šok

Otišao je na odmor s fitness trenerom kako bi se vratio u formu
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2024. 08:12

Branič Borussije Dortmund Niklas Süle doživio je dramatičnu transformaciju nešto više od mjesec dana nakon što je dobio kritike zbog svoje težine. Njemački 28-godišnjak postao je viralan na društvenim mrežama nakon što se činilo da nije u formi u pripremama za finale Lige prvaka protiv Real Madrida u svibnju.

- Süle zarađuje 14 milijuna eura godišnje u Dortmundu. Smatram da je nečuveno imati toliki novac i onda reći "baš me briga kakav hodam okolo, nije me briga što misli klub". To zaista nije ispravno. Nije problem ako čovjek radi to što radi, ali onda neka dođe klubu i kaže "hej, ljudi, žao mi je, ali želim živjeti po svojim pravilima, nemojte se ljutiti" - prokomentirao je Markus Babbel, bivši nogometaš Bayerna, HSV-a, Liverpoola (...), koji je nekoć bio Süleov trener u Hoffenheimu.

Kako prenosi Bild, Suleu su sportski direktor Dortmunda Sebastian Kehl i direktor Lars Ricken rekli da mora naporno raditi na težini ako želi dobiti još jednu priliku u klubu. Otišao je na odmor s fitness trenerom kako bi se vratio u formu i od tada je doživio impresivnu transformaciju izgubivši čak osam kilograma.

Süle sada izgleda puno mršavije, a njegov novi izgled bio je prikazan kada se Süle javio na početak predsezonskog treninga u Dortmundu...

Linker
26. kolovoz 2024 00:49