ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
NOGOMETNA ROMANTIKA

Kakvo iznenađenje u susjedstvu, miljenik navijača Hajduka vraća se iz mirovine: ‘Nogomet mi je u krvi‘

U 95 nastupa za Hajduk je zabio čak 40 golova te dodao 22 asistencije čime je zaradio transfer u Lokomotiv iz Moskve
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2024. 21:46

Nakon dvije godine provedene u nogometnoj mirovini, Senijad Ibričić vraća se na terene. Nekadašnji miljenik navijača Hajduka Senijad Ibričić potpisao je za slovenskog niželigaša osnovanog 1979. godine Šmartno.

- Nekad sam uživao u nogometu kao profesionalac, ali sada uživam u druženju kroz igru. Nogomet će mi uvijek biti u krvi i ne mogu pobjeći od njega, čak ni u igračkoj mirovini. Ovo je nova razina uživanja u rekreativnom i veteranskom nogometu. Radujem se igrama, a posebno druženju s ovim dečkima i njihovom ekipom. - rekao je Ibričić po potpisu za novi klub.

Ibričić je ostao upamćen po sjajnim igrama za splitski Hajduk. Na Poljud je došao 2008. te je u tri godine skupio 95 nastupa za Bile. U njima je zabio čak 40 golova te dodao 22 asistencije čime je zaradio transfer u Lokomotiv iz Moskve.

Nakon toga je još igrao za turski Gaziantepspor i Kasimpasu, makedonski Vardar te pred kraj karijere slovenski Koper i Domžale. Sada se nakon dvije godine mirovine vraća nogometu iz osobnog zadovoljstva te kako bi pomogao malom slovenskom klubu.

image

Senijad Ibričić u novom klubu

Foto: Screenshot (Instagram)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. rujan 2024 14:55