Box To Box Pictures/tom Bode/imago Sportfotodienst/profimedia
NEGATIVNE REAKCIJE

Karte za Opus Arenu nestale u minuti, navijači ogorčeni: ‘Nismo stigli upisati ni svoje podatke‘

"Prodaja je krenula u 15.28, a minutu kasnije pisalo je da je ostala jedna karta za južnu tribinu"
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2023. 16:56

Gomilaju se negativne reakcije na društvenim mrežama povodom prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2024., koju će 12. listopada odigrati protiv Turske na osječkoj Opus Areni.

Iz poruka koje su nam poslali nezadovoljni čitatelji, ali i brojnih navoda na društvenim mrežama, razvidno je da su sve karte za utakmicu planule u roku od minute, a mnogi su zbog toga ogorčeni. Dio navijača u pitanje dovodi činjenicu da su ulaznice nestale praktički odmah, tim više što, kažu, nisu imali ni priliku unijeti svoje podatke u online obrazac, iako su se na vrijeme našli na stranici.

"Prodaja je krenula u 15.28, a minutu kasnije pisalo je da je ostala jedna karta za Jug", pišu i nezadovoljni korisnici na platformi X.

HNS se nije oglasio na navedene kritike, a u najavi prodaje karata objavio je da će krenuti "tijekom utorka". Postojao je i uvjet.

"Hrvatski nogometni savez donio je odluku da će prednost prvokupa ulaznica imati najvjerniji navijači te će 1000 navijača s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina tijekom današnjeg dana na svoj e-mail dobiti informacije i mogućnost kupnje do dvije ulaznice unutar 24 sata od primitka e-maila", priopćio je Savez uoči početka prodaje.

Za utakmicu koja se igra sljedećeg četvrtka Hrvatska će biti znatno oslabljena ozljedama igrača poput Ivana Perišića, Brune Petkovića i Luke Ivanušeca.

Linker
09. svibanj 2024 08:36