getty images
KONKURENCIJA HRVATU

Katalonci za zvijezdu Arsenala spremni potrošiti 4 puta više nego na Rakitića?!

U Sunu se nisu zamarali trenutnim transfernim embargom koji zabranjuje Kataloncima dovođenje novih pojačanja do kraja 2015. godine
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2015. 13:12

Englski tabloid The Sun u petak ujutro objavio je ekskluzivnu priču kako Barcelona sprema enormnu ponudu za zvijezdu Arsenala, Aarona Ramseya.

U Sunu se nisu zamarali trenutnim transfernim embargom koji zabranjuje Kataloncima dovođenje novih pojačanja do kraja 2015. godine pa ovu priču treba uzeti s određenom dozom rezerve.

Njihovi izvori tvrde da su skauti Brace na nedavnom okršaju Uniteda i Arsenala promatrali velškog veznjaka - štoviše, to im je bio već deseti puta ove sezone da su gledali Ramseya, a i novi posjeti su u planu.

Gledano iz perspektive katalnoskog kluba, jasno je da traže zamjenu za Xavija, koji svoje vještine u smiraj karijere seli u Katar. S druge strane, na toj poziciji odlično igra naš Ivan Rakitić koji je u 32 nastupa u La Primeri zabio 5 puta, asistirao u 7 navrata te započeo nebrojeno akcija.

Podsjećamo, Rakitić je na Camp Nou stigao za vrlo povoljnih 15 milijuna eura, dok bi za Ramseya Katalonci navodno potrošili 70 milijuna eura! Toliki novac za igrača koji je ove sezone u 28 nastupa zabio 6 golova i pritom nije ostavio blistav dojam ipak zvuči kao patka.

U svakom slučaju, ako i do transfera dođe (tek iduće zime, jasno), Rakitić će čekati spreman.

Linker
20. rujan 2024 04:30