AP
DAVIES

'Klasnić je klinički egzekutor '

'Zovemo ga "sniffer" jer je obično na pravom mjestu i češće nego ne posprema lopte u mrežu. Nije započeo puno utakmica prošle sezone, ali je zabio skoro 10 golova ulazeći s klupe'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 17. kolovoz 2011. 13:58

Kapetan Boltona Kevin Davies vjeruje da je povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić itekako sposoban isporučiti golove njegovoj momčadi...

U nedostatku širine napadačkih opcija Boltonov menadžer Owen Coyle u potrazi je za novim pojačanjem, a engleski mediji spominju Liverpoolovog Davida N'Goga kao glavnu metu.

Ipak, Davies kaže kako razloga za brigu nema dok je tu Klasnić.

- Malo smo tanki naprijed i nisam siguran što menadžer ima u rukavu. Ali od Ivana znate što možete dobiti u šesnaestercu. On je klinički egzekutor. Imao sam sreće igrati s nekim dobrim napadačima, a on uglavnom pogađa metu – rekao je Davies za Manchester Evening News.

- Zovemo ga "sniffer" (igrač koji ima njuh za gol, op.a.) jer je obično na pravom mjestu i češće nego ne posprema lopte u mrežu. Nije započeo puno utakmica prošle sezone, ali je zabio skoro 10 golova ulazeći s klupe – dodao je Boltonov kapetan.

Novu sezonu Klasnić je započeo na sjajan način, golom i asistencijom na premierligaškom gostovanju kod Queens Park Rangersa. Ove nedjelje Bolton u sklopu 2. kola na Reebok stadionu dočekuje goropadni Manchester City.

Linker
24. rujan 2024 08:23