AP
OPTUŽEN ZA SILOVANJE

Klasniću jamčevina produljena do 1. veljače, istraga se nastavlja

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. studeni 2010. 15:56

ZAGREB - Hrvatskom nogometašu Ivanu Klasniću, koji je prošlog tjedna uhićen zbog optužbi za silovanje 17-godišnje djevojke, jamčevina je produljena do 1. veljače 2011., piše Daily Mail.

Ivan Klasnić trebao se danas pojaviti u policiji u Manchesteru i dati svoj iskaz zajedno sa dvojicom muškaraca koji su bili u njegovom stanu. No danas se na sudu nisu pojavila niti dvojica njegovih prijatelja, navodi Nova TV te dodaje da je jamčevina produljena zbog provođenja daljnje istrage i ispitivanja. Optužnica još nije podignuta .

Klasnić je u nedjelju nastupio u susretu 10. premierligaškog kola protiv Liverpoola na Reebok stadionu, a menadžer Owen Coyle uveo ga je u igru u 82. minuti.

Podsjetimo, hrvatski nogometaš završio je u ponedjeljak iza rešetaka zatvora u Manchesteru.

Hrvatski je povremeni reprezentativac i sadašnji nogometaš engleskog premierligaša Boltona, naime, osumnjičen da je u ranojutarnjim satima ponedjeljka silovao 17-godišnjakinju, a zatvor je isto popodne napustio uz plaćenu jamčevinu.

Našoj reporterki su prošlog tjedna u Manchesteru rekli kako vjeruju da Klasnić nema veze s optužbama , a podržali su ga i sve kolege iz reprezentacije, kao i izbornik Slaven Bilić.

Linker
26. lipanj 2024 14:35