PAUL ELLIS/AFP/PROFIMEDIA
OGLASILE SE I LEGENDE

Klopp je možda zauvijek okončao trenersku karijeru, poruka Nijemca glasno odjeknula: ‘Jedno je sigurno...‘

Nakon devet godina provedenih u Premier ligi, njemački trener otkrio je da je ‘nema više energije‘
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2024. 12:55

Poznata imena u engleskom nogometnom prostoru, Jamie Carragher i Gary Lineker, podijelili su svoju reakciju na šokantnu vijest da će Jürgen Klopp napustiti Liverpool na kraju sezone.

Nakon devet godina provedenih u Premier ligi, njemački trener otkrio je da je ‘nema više energije‘ i da je pravo vrijeme za odlazak. Iz kluba odlazi nakon što je zacementirao svoje ime u povijesti Liverpoola osvajanjem Premier lige, Lige prvaka, FA kupa i Carabao kupa.

"Znalo se da će ova vijest biti veliki udarac za klub kad god se pojavila. Samo sam mislio da će proći još nekoliko godina. Kakav menadžer, kakav čovjek, oprosti se sa stilom, Jurgen!", napisao je Carragher na X-u.

"Vau. Ogromna vijest. Kakav je nevjerojatan posao obavio. Poseban podcast bit će s vama ovog popodneva", rekao je Gary Lineker i time najavio kako će na svojem podcastu razgovarati o karijeri Kloppa u Liverpoolu.

Reakcije navijača Liverpoola također su vrlo iskrene i emotivne.

"U šoku sam. Znali smo da će taj dan doći. Razarajuće. Kakav menadžer. Kakav čovjek", napisao je jedan navijač.

"Nemam riječi. Slomljenog sam srca. Treba mi minuta. Ništa ne traje vječno. Ne pričajte sa mnom danas. YNWA", nadodao je drugi.

"Kao navijač kluba, shrvan sam. Užasno za klub. Ali Jurgen - bio si najbolji od nas. Tako sam ponosan što si bio naš trener i želim ti samo dobre stvari u životu koji je pred tobom. Što god da odabereš, bit ćeš izvanredan", rekao je treći.

Svoju privrženost prema Liverpoolu potvrdio je i sam Klopp.

- Ako me pitate: ‘Hoćeš li ikada više raditi kao menadžer?’, sada bih rekao ne. Ali očito ne znam kako ću se osjećati jer nikad nisam imao ovakvu situaciju. Ono što sigurno znam - nikad, baš nikada neću voditi drugi klub u Engleskoj osim Liverpoola, 100 posto - zaključio je Nijemac.

Linker
23. travanj 2024 03:42