PAUL ELLIS Afp
UŽIVA U PAUZI

Klopp se javio i otkrio koju nogometnu momčad najviše voli gledati: ‘Želim vidjeti kako napreduju‘

Istaknuo je kako uživa u pauzi te da gleda nogomet, ali to mu ipak nije prioritet
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2024. 08:10

Jürgen Klopp uživa u trenerskoj pauzi. Od kada je završila prošla sezona, 57-godišnji njemački trener se spominjao u kombinacijama za preuzimanje vodstva nekih klubova i reprezentacija, ali on se čvrsto drži odluke da od toga nema ništa. Odmara i - gleda nogomet.

- Naravno da još uvijek uživam gledati nogomet, a u ovom trenutku posebno gledam momčad Salzburga jer je Pep Lijnders jako važna osoba u mom životu pa želim gledati kako napreduju - istaknuo je Klopp za ESPN.

Lijnders je bio njegov dugogodišnji pomoćnik, ali Klopp ističe kako je važnije njihovo prijateljstvo. Naravno da je imao i neke riječi o Liverpoolu.

- Gledao sam i kako Liverpool igra, izgledalo je to jako dobro. Bio sam jako sretan kada sam čuo da su u Liverpoolu zainteresirani za Arnea Slota. To je vrhunski izbor. Čuo sam se s njim jednom ili dva puta kada je Slot preuzeo momčad i još nekoliko puta smo se dopisivali. No, nemam ja njemu ništa drugo reći osim onoga što on već zna.

Klopp je istaknuo kako uživa u pauzi te da gleda nogomet, ali to mu ipak nije prioritet.

- Više sam pratio Olimpijske igre i neke druge sportove, ali naravno da gledam i nogomet. Ne nedostaje mi posao, ali nedostaju mi ljudi s kojima sam radio - zaključio je njemački trener.

Linker
05. rujan 2024 11:01