PAUL ELLIS/AFP/PROFIMEDIA
ČEKAJU GA MILIJUNI

Klopp se uključio u utrku za Vatrenog! Liverpool ima ponudu koja će ‘otpuhati interes PSG-a, Reala...‘

Slavni trener štedio je u prošlom prijelaznom roku, ali u idućem to neće biti slučaj
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2021. 21:57

S jedne strane talijanski mediji javljaju da će predstavnici Intera i Marcela Brozovića sjesti za stol do 21. studenog u 18 sati, odnosno uoči utakmice koju Nerazzurri igraju s Napolijem. Razlog su, kao što je već neko vrijeme poznato, pregovori oko novog ugovora. No, sad se pak, s druge strane, pojavljuje priča da bi planove talijanskog velikana mogao pokvariti - Liverpool!

Jürgen Klopp u ljetnom je prijelaznom roku svoje redove pojačao samo Ibrahimom Konateom iz RB Leipziga, ali u idućem ne namjerava biti toliko skroman.

image
SERGEI GAPON Afp

Na njegovoj su meti tri imena - Arnaut Danjuma iz Villarreala, Gleison Bremer iz Torina i naš Marcelo Brozović kojem krajem sezone istječe ugovor s talijanskim prvakom.

Englezi navode da Klopp neće čekati kraj sezone kako bi započeo pregovore s Vatrenim, a The Sun piše da se hrvatskom reprezentativcu navodno priprema plaća u visini od 140 tisuća eura tjedno, što bi bilo oko sedam milijuna eura godišnje.

"To je iznos kojim će ga pokušati odvući od interesa Manchester Uniteda, Newcastlea, PSG-a i Real Madrida", stoji u nastavku teksta.

Inter, podsjetimo, hrvatskom reprezentativcu navodno nudi plaću od 5,5 milijuna eura po sezoni, dok Brozovićev tim pokušava izvući milijun i pol više. Znači, Liverpool bi pogodio s ponudom...

Linker
19. travanj 2024 20:30