Goran Mehkek / CROPIX
INSPEKCIJA U MADRIDU

Kovač posjetio Modrića i oduševio se vijestima: Luka igra protiv Juvea i Barce!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2013. 15:36

"Luka Modrić drži konce igre hrvatske reprezentacije"- tako započinje svoj izvještaj španjolska Marca o posjeti braće Kovač hrvatskom reprezentativcu.

Cerezo dalje ističe kako je izbornik Niko Kovač "potegnuo" za Madrid samo tri dana nakon što je izabran na tu funkciju, a sve kako bi čuo razmišljanja Realove zvijezde o predstojećem ogledu protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine održava u Brazilu. Posjet je, između ostalog, bio motiviran i izbornikovom željom da podigne moral u reprezentaciji koji je potpuno potonuo nakon bolnih poraza protiv Belgije i Škotske.

Tekst naglašava odličan odnos Nike Kovača sa Modrićem još od njegova debija u reprezentaciji, kada ga je tadašnji kapetan uzeo pod svoje krilo nakon prvih nekoliko utakmica. Cerezo zaključuje da će jedan od ključnih igrača Reala biti taj od kojeg izbornik očekuje preuzimanje inicijative u predstojećim utakmicama protiv Islanda.

Za kraj napomenimo da trener Ancelotti na Juventus, a vjerojatno i Barcelonu ide sa taktikom 4-3-3 u kojoj je Modriću namijenjeno mjesto među tri zadnja vezna igrača.

Očekivana postava Reala protiv Juventusa: Lopez - Arbeola, Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Illarramendi, Modrić - Ronaldo, Bale, Jese

Linker
03. svibanj 2024 18:52