RONALD GORSIC Cropix
ZANIMLJIVA DESTINACIJA

Kraj priče, Igor Bišćan ima novi posao: Bivši trener Dinama vodit će nekoć skupocjenu zvijezdu PSG-a

Bez posla je bio malo manje od pola godine, a u novoj sezoni vodit će katarski klub
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2024. 17:02

Igor Bišćan ima novi posao. Nakon što je posljednji, dvomjesečni angažman odradio krajem prošle godine u saudijskom Al-Shababu, 46-godišnji hrvatski stručnjak postao je novi trener katarskog Al-Ahlija, objavio je klub na službenim stranicama.

Bez posla je bio malo manje od pola godine, a u novoj sezoni vodit će klub iz Katara, koji je u prethodnoj sezoni završio na desetom mjestu od ukupno 12. klubova, izbjegavši tako odlazak u kvalifikacije za ostanak u eliti. Prema Transfermarktu, nova Bišćanova momčad vrijedi 16,55 milijuna eura, a najskuplji igrač je Naïm Sliti, dugogodišnji reprezentativac Tunisa.

No, daleko najpoznatije ime u svlačionici je Julian Draxler. Bivša zvijezda PSG-a u klub je stigla u rujnu prošle godine, a u prvoj sezoni odigrao je 11 utakmica uz šest pogodaka i četiri asistencije. Za Nijemca je Wolfsburg prije devet godina izdvojio 43 milijuna eura, a u Pariz je stigao za 36 milijuna. Prije odlaska u Dohu bio je i u Benfici, a za njemačku reprezentaciju upisao je 58 nastupa i sedam pogodaka.

Linker
07. lipanj 2024 17:19