Fantasy HNL
 SN
NIKAD SPEKTAKULARNIJA LIGA

Kreće druga sezona Fantasy HNL, igrajte, osvojite vrijedne nagrade, dijelimo čak 125 tisuća kuna!

Na našoj podstranici Superfantasy krenite s igrom odmah od prvog kola. Prijava je potpuno besplatna
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2021. 16:30

U petak s utakmicom Dinamo - Slaven Belupo (19.00) starta nova sezona Prve HNL. Po svemu što se proteklih dana i tjedana događalo, čeka nas nikad bolja sezona, možda čak i uzbudljivija od prošle, koja je bila sjajna. Sve su to sjajne vijesti i za vjerne igrače Fantasyja, koji također nestrpljivo čekaju da sa startom lige krene i druga Fantasy HNL sezona. I to ekskluzivno samo na našem portalu u suradnji sa SuperSportom.

Nagradni fond ove je sezone dodatno uvećan pa iznosi sjajnih 125.000 kuna. Nagrade se dijele svako kolo, kao što će se i na polusezoni dijeliti dodatne nagrade. Stoga odite na našu podstranicu "superfantasy" te krenite s igrom, jer će oni koji od prvog kola zaigraju Fantasy HNL imati veću šansu konkurirati za vrijedne nagrade na kraju sezone.

U prošloj, premijernoj sezoni imali smo više od 11.000 igrača. Što je samo još jedan dokaz o tome koliko ljudi u Hrvatskoj vole i prate HNL. Sada smo svi zajedno stariji za tu premijernu sezonu, te smo svi uvjereni da ćemo s iskustvom koje sada posjedujemo u novoj sezoni biti uspješniji nego u prošloj.

Fantasy možete igrati ovdje.

Koliko smo pomno pratili prijelazni rok, koliko smo u stanju prepoznati dobre kupnje ili možda nenadoknadive odlaske igrača moći ćemo pokazati već od 1. kola Prve HNL. Dosta klubova je bitno promijenilo izgled u odnosu na proljeće. Predvode ih Hajduk, Šibenik, Lokomotiva, Istra... Sve te momčadi imaju bitno drugačije rostere, ali i trenere na klupama. Što će donijeti novi treneri? Hoće li igrati napadački, ili obrambeno? Hoće li napraviti rezultatski iskorak? Sve to iznimno će utjecati na postave koje ćemo svi mi koji igramo Fantasy pomno ispratiti.

Utjecajni i vrlo relevantni Transfermarkt kaže da Prva HNL nikad nije bila skuplja. Vrijednost Dinamova kadra danas je na najvišoj razini u povijesti. Kadar koji na raspolaganju ima Damir Krznar, na tržištu, prema TM-u, vrijedi tek oko devet milijuna eura manje od kadrova svih preostalih devet prvoligaša!

Dinamov je udio u vrijednost HNL-a čak 48 % i da svi njeni članovi imaju vrijednost na razini Modrih, Prva HNL bi bila šesta najskuplja liga u Europi. Samo bi lige Petica bile ispred...

Prva HNL je danas na 14. mjestu u Europi po vrijednosti igračkih kadrova prvoligaša. Hajduk je danas na drugom mjestu najvrjednijih momčadi lige, odmah iza je Osijek, a oba kluba vrte se oko najviših iznosa na kojima su ikada bili. Gorica se probila na četvrto mjesto po vrijednosti ispred Rijeke...

Linker
27. travanj 2024 13:22