AFP
Svi žele dio kolača

Krenula je utrka za Maradoninim bogatstvom! Vjerovalo se da je sve spiskao, ali istina je drugačija...

Argentinski mediji navode kako se dosad javilo čak 16 članova Maradonine obitelji...
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2020. 10:39

Dva su tjedna prošla od smrti jednog od najvećih nogometaša svih vremena, Diega Armanda Maradone (60).

Nakon smrti 'malog zelenog' ostali su repovi, istražuje se sama njegova smrt, je li bilo liječničkog nemara, prijeti se tužbama, a po medijima se provlači pitanje tko će naslijediti njegovo bogasttvo.

Ono se procijenjuje na nekih 50 milijuna dolara. Činjenica je da Maradona na računima nije ostavio mnogo novca, ali njegovo bogatstvo zapravo čine nekretnine.

Radi se o stanovima i kućama u elitnim dijelovima Buenos Airesa, a zna se da je bio vlasnik tvornice u Venezueli, kao i luksuznog hotela u Havani. Pridodaju li se tome i automobili i nakit, dolazi se do brojke od nekih 50 milijuna dolara.

Argentinski mediji navode kako se dosad javilo čak 16 članova Maradonine obitelji koji žele dobiti 'dio kolača', a veliki je problem što ne postoji oporuka.

Maradona ima petoro zakonski priznate djece, a argentinski mediji špekuliraju kako zapravo ima jedanaestero djece sa sedam različitih žena. Zakonska djeca svakako imaju pravo na udio u njegovoj imovini, a oni koji nisu priznati traže vještačenje kako bi se dokazalo da su zaista njegovi potomci. A nema sumnje kako će svoj dio kolača tražiti i njegove sestre. U svakom slučaju očekuje se trakavica oko raspodjele imovine legendarnog nogometaša.

Linker
27. travanj 2024 03:55