CROPIX
OPASNI NOĆNI KLUB

KRVAVA NOĆ U PICADILLYJU Prvo je hladnim oružjem napadnut zaštitar, a onda je batine dobio i poznati sudac. Saznajemo kakve je ozljede pretrpio Bebek!

Piše: Toni PaštarObjavljeno: 05. kolovoz 2019. 18:48

Bila je to krvava noć u sinjskom noćnom klubu Picadilly. Prvo je hladnim oružjem napadnut zaštitar, a malo nakon toga, poslije salve uvreda, batine je dobio naš najpoznatiji nogometni sudac Ivan Bebek. Krenimo redom...

Teško ozlijeđeni 24-ogodišnji mladić iz Glavica koji je u ponedjeljak iza 4 sata uboden oštrim predmetom u vrat imao je sreće i život mu, kako neslužbeno saznajemo, nije u opasnosti. Prema dostupnim informacijama, ozlijeđeni mladić zatekao se kao zaštitar u sinjskom noćnom klubu Picadilly. Na ulaznim vratima sukobio se s 19-godišnjakom iz Sinja za kojega se priča da je u posljednje vrijeme imao više problematičnih postupaka. Pritom ga je 19-godišnjak ubo u vrat oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. Potvrđeno je da je policija u službene prostorije dovela jednu mušku osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Neslužbeni izvori kazuju da se radi upravo o navedenom 19-godišnjaku.

U istom sinjskom noćnom klubu i u malom vremenskom razmaku od ovoga krvavog napada zbio se još jedan incident u kojemu je ozlijeđen nogometni sudac Ivan Bebek koji je u nedjelju sudio utakmicu između Hajduka i Lokomotive. Poslije utakmice Bebek je s prijateljima došao u Sinj, na alkarsko slavlje, a onda su u neko vrijeme posjetili noćni klub. Nakon verbalnog, na Bebeka je uslijedio fizički napad od skupine mlađih osoba. Prema riječima onih koji su kasnije s njim bili, Bebek ima više tragova napada. Ispod oka mu je 'šljiva', ima ogrebotinu na čelu, a izgrebane su mu i ušne školjke. I u ovom slučaju, neslužbeno saznajemo, policija je pokrenula istražni postupak.

Hajduk bez komentara

Iz Hajduka nema nikakvoga službenoga komentara vezano za napad na suca Ivana Bebeka koji se dogodio u noći nakon utakmice s Lokomotivom, koju je on sudio. Spomenuti napad dogodio se na parkingu ispred noćnog kluba, daleko od stadiona na kojemu je odigrana utakmice, te je - na neradni i slobodan dan za Bijele - neslužbeno poručeno da nikakvog komentara stoga neće ni biti. (dku)

Linker
03. svibanj 2024 00:31