PAUL ELLIS Afp
ATRAKTIVNA PONUDA

Kuha se jedan od najvećih transfera ljeta: Liverpool i Klopp za zvijezdu spremni iskrcati 71 milijun eura

Pitanje je samo je li igrač spreman odbiti Liverpool? Tamo ništa nije problem, ni plaća, ni kvaliteta momčadi...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 26. kolovoz 2022. 11:04

E ovo je već ponuda koju bi malo tko u svijetu odbio, pa je neće odbiti ni De Jong, naravno ako je istinita. The Sun naime tvrdi da je Liverpool krenuo u akciju dovođenja veznjaka Barcelone Frenkieja de Jonga. Klub je spreman platiti 71 milijun eura za Nizozemca, navodi The Sun.

Prema njihovom izvoru, sam igrač i dalje inzistira na ostanku u katalonskom klubu, ali Liverpool do sada nije bio u igri. Očito je Jürgen Klopp nakon lošeg ulaska u sezonu zaključio da mora pronaći igrača koji će mu osvježiti vezni red, ali i donijeti kvalitetu više, koju De Jong neupitno posjeduje, jer pričamo o jednom od najboljih veznjaka na svijetu.

image
PAU BARRENA Afp

Barcelona pak na sve načine pokušava pronaći prostor da dovede Bernarda Silvu, što je čak i Pep Guardiola javno priznao nakon ovotjedne prijateljske utakmice na Nou Campu.

O De Jongu i njegovim kvalitetama je suvišno pričati. Pitanje je samo je li spreman odbiti i Liverpool? Tamo ništa nije problem, ni plaća, ni kvaliteta momčadi, ni stil igre koji Klopp forsira... Na potezu je samo De Jong.

Linker
26. travanj 2024 22:22