Foto: Boris Kovacev / CROPIX
46. IZDANJE

KUTIJA ŠIBICA Branitelj naslove bez problema prošao u drugu rundu natjecanja, zaigrale su i djevojke

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 12. prosinac 2016. 14:05

CB Dobermann uvjerljivo je krenuo u obranu naslova, slavio je protiv Autodijelova Tokić rezultatom 4:0 i tako nastavio prošlogodišnji niz utakmica bez primljenog pogotka. U 11. minuti stari lisac, Igor Mostarlić doveo je Dobermann u vodstvo, Kubović je povisio tri minute kasnije. Branitelji naslova onda su malčice primirili igru, nisu previše forsirali, te su četiri minute prije kraja pogocima Baneka i opet Mostarlića potvrdili pobjedu.

Iz tabora Dobermanna stizale su informacije kako u trećem kolu očekuju dosta tešku utakmicu protiv Jelena Trade, no prevarili su se. Očito nisu znali tko igra pod imenom CB Kova. Naime, CB Kovu predvode, Agić, Jerko Leko, Krstanović...

Jelena Trade je došla u vodstvo preko Horvata, no CB Kova je preokrenuo rezultat golovima Krstanovića i Leke, a potvrdu pobjede donijeli su Krstanović, svojim drugim pogotkom te Marko Tomić te ih sada očekuje dvoboj s braniteljom naslova i bit će zanimljivo vidjeti kako će im parirati.

Nositelj 46. Kutije Šibica, prošlogodišnji polufinalist ASO Ponos Krapina neočekivano je ispao u 2. kolu od FS Diego Dimnjačarstva, za ASO Ponos nesretna je bila lutrija sedmeraca. Dva puta je momčad iz Krapine vodila, ali oba puta su se momci iz Sopota vraćali i naposljetku priredili veliku senzaciju.

Caffe Bar & Fitness Prestige gledat ćemo i u trećem kolu, oni su slavili protiv Autopraonice Jimmy s uvjerljivih 5:1.

Favorit iz sjene, Pizzeria Stari Zagreb - Borongaj Lugovi s lakoćom su odradili posao protiv Hr Tuninga(7:3) Od samog početka bila je to jednosmjerna ulica i njihov trijumf nijednom nije došao u pitanje.

Zagreb, 111216.
2. kolo malonogometnog turnira Kutija Sibica u dvorani 2 Doma sportova.
Na fotografiji: Utakmica ekipe CB Dobermann Zagreb protiv ekipe MNK autodijelovi Tokic Pozega.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Slane Srdele ipak nisu uspjele bez okosnice momčadi izboriti sljedeće kolo, previše je bilo izostanaka da bi se ozbiljnije zaprijetilo CB Cortu.

Corto je poveo 2:0 preko Žugaja i Pliše, tračak nade osam minuta prije kraja dao je Kraljević, međutim, Niko Maričić je stavio točku na “i” u 35. minuti. IQ Bar u gledalište je poslao Petu aveniju (3:1). Poraženi je stigao u vodstvo preko Štimca, no IQ je poravnao svega nekoliko minuta kasnije preko Hrkaća. Za vodstvo je zabio Bulović, a pitanje pobjednia razriješio je Vlahov.

Raspucavanje sedmeraca nije bilo sretno za Pimont Zagreba, Gardenolo je bio puno uspješniji u izvođenju kaznenih udaraca. Nakon regularnog dijela bilo je 2:2, a onda su Grdić i Markić promašili, dok su Begović i Starčević mirno pentirali i priči je bio kraj.

U glavnom dijelu turnira više nećemo gledati Milijenka Mumleka, on je sa svojom Agencijom Ptičar s Knežije zaustavljen od strane Agroproteinke. Agencija Ptičar povela je 2:0 pogocima mladog Aralice i Jurača, no onda je uslijedio čudesan preokret. Smanjio je Mohač, koji je bio siguran sa sedam metara, Mijoč nakon dvije minute igre u drugom dijelu poravnao rezultat. U 24. minuti Ivančić je doveo Agroproteinku u vodstvo, a potom je Knezović s dva pogotka riješio sve dileme.

U veteranskoj konkurenciji Autodijelov Tokić Zloćo i prijetelji rutinski su svladali Metronet(4:2). Isto vrijedi i za Senjak, koji je u gledalište poslao Jarun.

U ženskom dijelu turnira Agram je u prvom kolu svladao Pazin (9:4), koji je u ranijem terminu igrao pretkolo i trijumfirao protiv Zabe.

Turnir se nastavlja sljedećeg vikenda, a u veteranskom dijelu turnira na parket će i svi pretendenti na naslov...

Linker
02. svibanj 2024 15:03