INSIDEFOTO DI ANDREA STACCIOLI/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Insidefoto Di Andrea Staccioli/alamy/alamy/profimedia
GLUPOST BEZ GRANICA

‘Lažirao sam smrt, u raju nema kokaina‘; Osvanule gnjusne poruke s potpisom Maradone, obitelj sve pojasnila

Odmah je bilo jasno da se radi o neslanoj šali, 12 milijuna ljudi u nevjerici je gledalo što se događa
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2023. 16:34

Davno je Albert Einstein ustanovio da dvije stvari nemaju granica: svemir i ljudska glupost, s tim da za ovo prvo ni sam nije bio stopostotno siguran. Ali za drugu stavku nema dileme, što dokazuje i ova bizarna situacija.

Naime, na Facebooku su osvanule objave Diega Maradone, argentinske legende od koje se nogometni svijet oprostio u studenom 2020. godine. I to odvratne, gnjusne poruke koje više ne možete ni naći na već dvije i pol godine nekorištenim profilima Maradoninih društvenih mreža.

Objavljeno je nekoliko sablasnih Facebook statusa:

"Znate da sam lažirao svoju smrt, zar ne?", "Ovdje u raju nema kokaina", neke su od poruka viđenih na profilu, prenosi Sky Sports. Naravno, mnogi od 12 milijuna pratitelja Maradoninog računa naglo je počelo podizati obrve, svjestan da se događa nešto čudno.

Brzo je stiglo objašnjenje obitelji Maradona, koji su u priopćenju za javnost kazali da se radi o napadu hakera.

"Sa žaljenjem vas obavještavamo da je službeni Facebook račun Diega Maradone pretrpio hakerski napad", stoji u priopćenju.

Osim toga, hakeri su postavili fotografiju Pelea kao sliku profila. Odmah je bilo jasno da je riječ o šali posve lošeg ukusa, a sve su nestale s društvenih mreža u srijedu popodne.

Linker
03. svibanj 2024 13:32