LUIS ROBAYO Afp
TEŠKE KRITIKE

Legenda Bayerna žestoko oplela po Messiju i čitavom PSG-u: ‘Smiješni skup kluba je poput luksuzne robne kuće‘

‘PSG je još jednom razočarao navijače i možete ih samo žaliti‘
Piše: SNObjavljeno: 23. ožujak 2023. 07:01

Kao i prethodne sezone momčad PSG-a oprostila se od Lige prvaka već u osmini finala. Ovog puta za njih je koban bio Real dok ih je ove godine iz natjecanja izbacio Bayern.

Iako već godinama pune klub velikim zvijezdama to očito nije dovoljno kako bi se podigao trofej najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu.

Bivši nogometaš Bayerna i njemačke repezentacije, Philipp Lahm otvoreno je progovorio o problemima u PSG-u, a navijačima Parižana sigurno se neće svidjeti ono što je imao za reći.

- PSG je još jednom razočarao navijače i možete ih samo žaliti. Njihove nade u nešto više od pobjede u Ligue 1 umiru svake godine", rekao je Lahm, pa nastavio:

image
LUIS ROBAYO Afp

- U Münchenu su bili veliko razočarenje. Ovo je smiješni skup kluba je poput luksuzne robne kuće. Katar je u njega uložio milijun eura i dok politička strategija funkcionira, razina ekipe ostaje razočarana. Messi? On je podbacio u obje utakmice, kako u Parizu tako i u Münchenu.

Kada je Messi u pitanju Lahm kaže:

- On je dio ekipe, a isto se može reći i za Mbappea. U Münchenu je imao bljeskova, ali njegove bolje igre nisu služile ekipi. Messi je izgledao bespomoćno i frustrirano.

Linker
26. lipanj 2024 19:54