Igor Musa

 foto:Jakov Prkic
NOVI POSAO

Legenda Hajduka preuzela sportsku politiku zagrebačkog niželigaša koji slavi 100. godišnjicu postojanja

Zagrebački niželigaš koji se natječe u 2. NL, odnosno trećem rangu hrvatskog nogometa
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. lipanj 2024. 17:01

Trnje je na mjesto sportskog direktora imenovalo Igora Musu. Zagrebački niželigaš koji se natječe u 2. NL, odnosno trećem rangu hrvatskog nogometa, ne žele ponoviti sezonu u kojoj su završilli pri dnu prvenstvene ljestvice, a sportsku politiku u godini jubilarnog rođendana povjerili su poznatom licu s HNL terena. Trnja, naime, ove godine navršava 100 godina od osnutka.

"Ovu jubilarnu godinu, naš Klub obilježava i imenovanjem velikog i poznatog imena u svijetu sporta, svojim sportskim direktorom. Bivši igrač Hajduka, Rijeke, Zrinjskog, Slaven Belupa i niza drugih klubova preuzima ovu, više nego zahtjevnu i odgovornu poziciju sportskog direktora NK Trnje. Vjerujemo da će Igor svojim sportskim iskustvom i znanjem uspješno odgovarati na izazove koji su pred nama i da ćemo biti zadovoljni na ovaj potez i odluku Uprave te klub još spremnije ući u novu sezonu.", objavili su iz kluba.

Inače, posljednji nogometni angažman Igor Musa je imao u Croatiji iz Zmijavaca gdje je do prošle jeseni također obnašao dužnost sportskog direktora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. kolovoz 2024 00:20