Gary Neville
 Twitter
NEMA OPROSTA

Legenda Man. Uniteda bijesna! Traži kazne za ‘šestorku‘: ‘Pokušali su ubiti engleski nogomet zauvijek‘

‘Svaka kazna koja im se može izreći u kratkom roku trebala bi biti izrečena‘
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2021. 08:37

Legenda Manchester Uniteda Gary Neville ne želi uopće pomisliti da 'velika šestorka' engleskog nogometa neće biti kažnjena nakon što je odlučila pristupiti famoznoj Superligi. Iako su se povukli iz natjecanja nakon samo jednog dana, Neville smatra kako bez obzira na sve moraju snositi neke posljedice.

Nakon što su u javnost procurile prve informacije oko stvaranja Superlige, Gary Neville je zatražio sankcije.

- Navijač sam Uniteda već 40 godina, ali sam zgrožen i Unitedom i Liverpoolom. Neka uđu u ligu, a onda ih žestoko kaznite. Ogromnim kaznama, oduzimanjem bodova, oduzmite im titule. Izbacite ih iz lige - govorio je Neville prije nekoliko dana, a od svojih stavova nije odustao:

- Svaka kazna koja im se može izreći u kratkom roku trebala bi biti izrečena. Pokušali su ubiti engleski nogomet zauvijek i učinili bi to da su mogli. Pokušali su uzeti ogromne novce i to u natjecanju u kojem drugi ne bi mogli sudjelovati. Ove momčadi trebaju Premier ligi jer bez njih Premier lige niti nema, ali oni to znaju. Oni su veliki dio povijesti, ali moraju biti kažnjeni na bilo koji način.

Neville je uvjeren da bi najbolji model u Engleskoj bio onaj njemački u kojem vlasnik ne bi mogao imati više od 49 posto dionica kluba, ali to je za sada nemoguće.

Linker
26. travanj 2024 18:56