clubatleticodemadrid.com
HUGO SANCHEZ

Legenda Reala i Atletica: Mandžukić ima sve, Atleticu Costa niti malo neće faliti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2014. 15:53

Legendarni meksički napadač Hugo Sanchez (58) bio je domaćin Atletico Madridu tijekom nedavnog boravka španjolskog prvaka u Južnoj Americi, gdje su Simeoneovi igrači odigrali dvoboj protiv meksičke Club Americe.

- Sviđa mi se kako Diego Simeone vodi momčad. Postoji kemija između trenera i igrača, a to je temelj svih uspjeha. Zato i jest Atletico prošle sezone bio prvak države i europski doprvak. Volio bih da ponovi takve dosege, ali teže je obraniti nego osvojiti naslov, rekao je za španjolski AS Sanchez, kojem je upravo Atletico bio prvi europski klub.

Na Vicente Calderon Meksikanac je stigao 1981. i u četiri sezone odigrao 111 utakmica te pritom postigao 54 pogotka. Potom je sedam godina igrao za Real Madrid, za koji je zabio čak 164 gola u 211 nastupa. Čovjek tako impresivne biografije sigurno zna prosuditi kvaltetu napadača:

- Mario Mandžukić umjesto Diega Coste? Hrvatski centarfor ima iskustvo, talent, kvalitetu, ima sve. Mislim da Diego Costa neće nedostajati Atleticu, uvjeren je Hugo Sanchez...

Linker
30. rujan 2024 05:24