ANDREJ ISAKOVIC
DOBRO IH JE ‘OPRAO‘

Legenda srpskog nogometa bez milosti! ‘Oprao‘ Orlove kao nitko do sada: ‘Taj se ponašao kao baletan...‘

Nekadašnji napadač Crvene zvezde nije se libio izreći ono što misli u televizijskom programu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2020. 16:47

Dan nakon što su morali priznati poraz od Škota nakon raspucavanja jedanesteraca u finalu doigravanja za EURO, srpskim nogometašima vjerojatno je i dalje slabo od pogleda u medije... Nema tko ih u njihovoj zemlji ne proziva, od stručnjaka, novinara, do bivših pa i sadašnjeg izbornika...

Jedan od onih koji je u televizijskom programu uživo komentirao nastup Srbije na Marakani protiv Škotske je Stanislav Karasi. Stariji poklonici nogometa sjećaju ga se kao rasnog strijelca Crvene zvezde, a danas 74-godišnja legenda srpskog nogometa nije štedjela riječi kada je trebalo "udariti" po Orlovima.

- Oni su pokazali da ovo nije dobro napravljena reprezentacija. Gudelj je igrao lijevog braniča, nezamislivo. Jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može odgovoriti borbenosti Škota stoji sa strane!

image
ANDREJ ISAKOVIC

Bio je to samo početak Karasijevog izlaganja...

- Drugo, dva igrača koja su u špici, pogotovo kapetan Tadić... Ja sam rekao sinoć u mom društvu s kojim sam gledao utakmicu - on je kao baletan. Tako nonšalantno može igrati u Ajaxu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionirale - rekao je Karasi.

U nastavku se dotaknuo i izbornika Ljubiše Tumbakovića.

- U pravu je kada kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u trenutku kad je počeo s izmjenama. Točnije, kad je ubacio Mladenovića, a Gudelja stavio u sredinu. To se trebalo tako postaviti od početka. Očigledno da ovi igrači koji igraju u reprezentaciji, ne mogu igrati s ovim igračima. Oni igraju u svojim klubovima s boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija - zaključio je Karasi.

Linker
25. travanj 2024 00:57