JOSE JORDAN/AFP/PROFIMEDIA Jose Jordan/Afp/Profimedia
NOVI KLUB

Legendarni Baka Slišković novi trener sarajevskog Željezničara: ‘Prvo se moraju ispuniti neki uvjeti‘

Legendarni nogometaš Veleža i Hajduka trenersku karijeru počeo je u Hrvatskom Dragovoljcu
Piše: HinaObjavljeno: 15. travanj 2021. 10:21

Upravni odbor Nogometnog kluba Željezničar imenovao je u srijedu kasno navačer Blaža Sliškovića šefom stručnog stožera "plavih" s Grbavice.

Popularni Baka je dobio više glasova od konkurenta Zlatana Nalića i na trenerskoj klupi će naslijediti Amara Osima koji je prije nekoliko dana sporazumno napustio Željezničar zbog niza loših rezultata.

Iako je Uprava sarajevskog kluba donijela odluku, Blaž Slišković je u izjavi za bosanskohercegovačke medije upozorio kako s klubom još nije dogovorio uvjete koji se prvenstveno odnose na isplatu zaostalih primanja igračima.

"Drago mi je da su se ljudi odlučili za mene, ali ja ne mogu još reći da je to službeno. Ja još uvijek nisam dogovorio osobne uvjete. Istina, rekao sam ljudima u klubu da ćemo se mi lako dogovoriti, ali potrebno je da ispune i uvjete u kojima bih radio, prvenstveno mislim na isplatu dugovanja prema nogometašima", kazao je Slišković.

Legendarni nogometaš Veleža i Hajduka trenersku karijeru počeo je u Hrvatskom Dragovoljcu, a zatim je vodio Zrinjski i Brotnjo. Od 2002. do 2006. godine bio je izbornik reprezentacije BiH. Kao šef struke vodio je Hajduk, Zrinjski, Tiranu, Al-Ansar, kineski QD Jonoon, Široki Brijeg, a posljednji angažman je imao u Hong Kongu vodeći Kitchee. Dva puta je osvajao Premijer ligu BiH.

Linker
16. travanj 2024 00:26