GEOFF CADDICK Afp
DON FABIO

Legendarni Capello o slučaju ‘Ronaldo‘: ‘Vjerojatno bira izlaz zato što ovoga puta nije na jačoj strani‘

Čini se da je Cristianu Ronaldu suđeno da napusti klub u nadolazećem siječanjskom prijelaznom roku
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2022. 06:32

Peterostruki osvajač Zlatne lopte nedavno je dao nevjerojatno otvoren intervju Piersu Morganu, gdje je govorio o svojoj nesreći u Manchester Unitedu i nedostatku poštovanja prema treneru Eriku ten Hagu.

Sada se čini da je Cristianu Ronaldu suđeno da napusti klub u nadolazećem siječanjskom prijelaznom roku, iako nije jasno tko si može priuštiti njegovu astronomsku plaću.

Na čitavu priu osvrnuo se i legendarni Fabio Capello koji je u razgovoru za talijanske medije poručio:

- Puno se priča o tome da on vjerojatno bira izlaz zato što ovoga puta nije na jačoj strani. United ima povijest koju želi obraniti, a CR7 se nije smatrao važnim, tako da gubi dio privlačnosti. Donošenje odluke bit će neizbježno.

image
PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp

Također je komentirao tko bi mogao osvojiti titulu najboljeg igrača Globe Soccer Awarda i koji ga se igrač Serie A najviše dojmio ove sezone.

- S druge strane, ne isključujem da titulu najboljeg nogometaša dobije Benzema. Što se tiče Talijana, s druge strane, imam vrlo malo dvojbi. Po mom mišljenju najbolji ove sezone bila je ‘Khvara‘, tako ja zovem Kvaratskheliju jer je lakše i prepoznatljivije navijačima.

Linker
22. travanj 2024 01:55