Jose Luis Chilavert

 Mariano Sanchez/afp/profimedia
NE MOŽE OPROSTITI

Legendarni golman sve šokirao nakon smrti slavnog trenera: ‘Mi majmuni još smo živi i nemamo djecu narkomane‘

Povijest sukoba seže u 1998., a ni četvrt stoljeća kasnije Chilavert očito nije zaboravio na svađu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. svibanj 2024. 14:39

I dok nogometni svijet oplakuje Cesara Luisa Menottija koji je preminuo u 85. godini života, nekadašnji paragvajski vratar Jose Luis Chilavert likuje nad smrću legendarnog trenera.

"Mi majmuni još smo živi i nemamo djecu narkomane. U 90-ima smo ih sve razbili s Vélezom", glasio je skandalozan Chilavertov komentar na društvenim mrežama nakon Menottijeve smrti.

image

Jose Luis Chilavert šokirao je objavom

SCREENSHOT

Povijest međusobnog sukoba seže u 1998., a ni četvrt stoljeća kasnije Chilavert očito nije zaboravio na svađu koja je punila novinske stupe. Naime, uoči utakmice između Vélez Sarsfielda za kojeg je Paragvajac branio i Independientea kojeg je argentinski trener vodio, Menotti je rekao je da bi paragvajskog vratara "trebalo odvesti u škole i na sveučilišta kako bi djeca znala kakav je čovjek bio prije 40 milijuna godina", jer je "Chilavert na prvom mjestu majmun, a onda ljudsko biće.‘

Nekoliko dana kasnije, paragvajski vratar odgovori mu je "da ode predavati filozofiju na sveučilište" te dodao kako " u nogometu ono što treba raditi je raditi, a ne živjeti od gluposti". Ni tu nije bio kraj svađi jer je Menotti replicirao Chilavertu: ‘U pravu je. Govorim svojim igračima da moraju raditi kako ne bi završili debeli poput Chilaverta".

Linker
07. svibanj 2024 14:41