FRANCK FIFE Afp
BEZ DILEME

Legendarni kapetan Real Madrida napokon priznao: Messi je najbolji igrač koji je ikada igrao nogomet

Messijev ugovor s PSG-om traje do kraja ove sezone, a odavno se vode intenzivni pregovori o produženju suradnje do 2025.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. veljača 2023. 10:27

Sergio Ramos (36) jedan je od najkarizmatičnijih igrača Real Madrida u povijesti. Ramos je godinama vodio velike i epske bitke s Messijem dok su igrali jedan protiv drugog u derbijima između Real Madrida i Barcelone. Znamo da je u tim mečevima bilo svega, te da je Ramos jedan od onih koji je za pobjedu i momčad spreman napraviti što god treba.

Sada međutim Ramos i Messi već drugu sezonu dijele istu svlačionicu u Parizu. I sjajni stoper rekao je kako iskreno želi da Argentinac produži ugovor s PSG-om te da i naredne sezone igraju zajedno. Potom je rekao nešto što punih 16 godina - niz godina bio je kapetan - noseći dres Real Madrida nije želio reći.

"Patio sam godinama igrajući protiv Messija, a sada zaista uživam u našim utakmicama. On je najbolji igrač koji se ikada pojavio u nogometu", kazao je Ramos.

Messijev ugovor s PSG-om traje do kraja ove sezone, a odavno se vode intenzivni pregovori o produženju suradnje do 2025. Messi je u ovoj sezoni ukupno odigrao 24 susreta, a postigao je 15 pogodaka uz 14 asistencija. I cijelu sezonu igra fantastično.

Linker
26. travanj 2024 09:18