IMA I BOLJIH

Legendarni kapetna opelo po zvijezdi Reala: 'Ronaldo ne zaslužuje Zlatnu loptu'

"Smatram da je bilo igrača koji su za svoje momčadi učinili više nego Ronaldo te samim tim i više zaslužili Zlatnu loptu" - reako je Marquez za Goal.com
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. svibanj 2015. 15:08

Bivši branič Barcelone Rafael Marquez ne misli kako je Cristiano Ronaldo zaslužio Zlatnu loptu za 2015. godinu. Nakon što je ove szone zabio 61 gol u svim natjecanjima te ponovno bio najbolji strijelac lige neki smatraju kako ima dobre šanse ponvno uzeti trofej, fantastičnoj sezoni Messija usprkos.

"Smatram da je bilo igrača koji su za svoje momčadi učinili više nego Ronaldo te samim tim i više zaslužili Zlatnu loptu" - reako je Marquez za Goal.com.

"On ima rok trajanja kao i svatko drugi. On je jedan od najboljih igrača u povijesti, ali ne znam koliko će još trajati. Ove sezone bilo je momenata kad nije bio u stanju nositi svoju momčad."

Marquez se i dotaknuo otkaza Ancelottiju: "Kada radite u velikoj momčadi poput Reala, Barcelone ili Milana, na vama je pritisak da osvojite trofeje. Ako sezona prođe bez njih, otkaz je vrlo vjerojatan. Mislim da je upravo to razlog zbog kojeg je Ancelotti otišao."

Linker
21. rujan 2024 23:23