Cristiano Ronaldo

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
ZANIMLJIVA IDEJA

Legendarni Matthäus ima rješenje koje bi moglo zadovoljiti tri strane: ‘Dovedite Ronalda, dat će 30 golova!‘

‘Razmislio bih o tome jer je još uvijek odličan strijelac. Naravno, ne radi se tu o pojačanju za budućnost‘
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2022. 06:46

Robert Lewandowski želi u Barcelonu, a Barca želi poljskog napadača, no bez obzira na njihove želje nešto se pita i Bayern iz kojeg ne popuštaju i za svoju najveću zvijezdu traže čak 60 milijuna eura iako Lewi ugovor istječe krajem lipnja 2023. godine.

Tema je to o kojoj se neprestano piše posljednjih tjedana, a legendarni Lothar Matthäus, nekadašnji njemački reprezentativac i bivši veznjak bavarskog velikana, pronašao je rješenje koje bi moglo zadovoljiti obje strane, ali i još jednog čovjeka - Cristiana Ronalda.

image

Cristiano Ronaldo

OLI SCARFF Afp

Naime, ni Portugalac nije zadovoljan u Manchester Unitedu te je prema pisanjima britanskih medija već zatražio da ga puste s Old Trafforda. Ronaldo želi igrati u Ligi prvaka, a to je nešto što mu Bayern može ponuditi.

"Ako Bayern misli da je Ronaldo fizički sposoban pomoći jednu ili dvije godine, mogli bi u njega uložiti novac koji bi stigao od prodaje Lewandowskog. Osobno bih razmislio o tome jer Cristiano je još uvijek odličan strijelac. Naravno, ne radi se tu o pojačanju za budućnost. Ipak mu je 37 godina, ali bio bi igrač za udarnih 11. On je jedna od najboljih napadača svih vremena i sigurno bi zabio oko 30 golova", zaključio je Matthäus prema pisanjima Mundo Deportiva.

Što kažete na ovu ideju?

image

Lothar Matthäus

KARIM JAAFAR Afp

Linker
01. prosinac 2023 23:52