Lionel Messi

 YURI CORTEZ Afp
NEMOĆAN ARGENTINAC

Lionel Messi i Inter Miami ispali u četvrtfinalu Kupa prvaka CONCACAF-a, Alba pocrvenio

Messi i dalje ima dvije šanse osvojiti naslov s Miamijem ove sezone
Piše: HinaObjavljeno: 11. travanj 2024. 10:45

Lionel Messi i njegov Inter Miami ispali su u četvrtfinalu Kupa prvaka CONCACAF-a, Konfederacije Sjeverne i Srednje Amerike i Kariba.

Nakon poraza 1-2 u prvoj utakmici u Miamiju, koju je svjetski prvak iz Argentine propustio zbog ozljede, Inter je u srijedu navečer u Meksiku izgubio 1-3 od Monterreya, koji se tako ukupnim rezultatom 5-2 plasirao u polufinale.

Messi se vratio u postavu Inter Miamija prvi put nakon gotovo mjesec dana izbivanja zbog ozljede, ali je bio nemoćan protiv Meksikanaca, pogotovo nakon crvenog kartona Jordija Albe u 78. minuti. Od početka su zaigrala i druga dva bivša igrača Barcelone, Luis Suarez i Sergio Busquets.

Messi i dalje ima dvije šanse osvojiti naslov s Miamijem ove sezone, u američkom MLS prvenstvu momčad je na trećem mjestu Istočne konferencije, a osim toga tu je i Liga kup koji se održava ljeti.

CONCACAF Kup prvaka glavno je regionalno klupsko natjecanje za Sjevernu Ameriku, Srednju Ameriku i Karibe, a pobjednik ovogodišnjeg turnira dobiva mjesto na proširenom Svjetskom klupskom prvenstvu sljedeće godine.

Linker
11. lipanj 2024 10:03