RONALD GORSIC/CROPIX
VELIKI POSLOVI

Livaković ili u Premiership ili u - Atalantu!? Moguć odlazak i Oršića i Ivanušeca i Majera i Lauritsena!

Stalna priča o širini Dinamovog rostera postaje jako diskutabilna, spremaju se velike promjene
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. srpanj 2021. 07:02

Mogući transfer Dominika Livakovića određuje sudbinu Ivana Nevistića u Maksimiru! Ukoliko reprezentativna “jedinica” ovog ljeta ne autorizira transfer u inozemstvo, Nevistić će otići na - posudbu.

Ukoliko bi se tako rasplela priča, onda bi bivši vratar Rijeke otišao na posudbu u - Lokomotivu. Društvo s Kajzerice imalo je jako velikih problema s vratarima nakon odlaska Ive Grbića u madridski Atletico, tako da bi se Nevistić mogao skrasiti i razvijati u momčadi Lokosa.

Naime, trener Dinama Damir Krznar je prelomio - Danijel Zagorac je ovog trenutka drugi vratar Modrih, pa bi onda bilo jako loše za Nevistića da ne brani, da cijelu sezone praktički provede na tribini. Naravno, ako Livaković konačno realizira transfer o kojem se priča već otprilike dvije godine, onda Nevistić ostaje drugi vratar, jer će Zagorac u tom slučaju biti prva opcija...

image
SRDAN VRANCIC/CROPIX

Kad se radi o tom transferu Livakovića, onda stižu neke zanimljive vijesti. Nakon što se Jose Mourinho, trener Rome, odlučio dovesti Ruija Patricija iz Wolverhamptona, tamošnji glavni gazda, poznati menadžer Jorge Mendes, bacio ja oko na “jedinicu” hrvatske reprezentacije. Priča ide smjerom da bi Dominik Livaković mogao preseliti u Premiership!

Iz nekoliko izvora smo čuli da je ta opcija sasvim moguća. Međutim, stižu i vijesti s Čizme da je prema Livakoviću pogledala i Atalanta. U tim kombinacijama bi se mogla otvoriti neka dobra varijanta za Dinamovog i reprezentativnog vratara. Međutim, isti izvori nam tvrde da konkretniji razgovori još nisu krenuli, makar je već bačena udica i u maksimirskom klubu već znaju o tim mogućim opcijama.

Također, saznajemo da bi se mogla vrlo brzo dogoditi i zanimljiva ponuda za Luku Ivanušeca, te Mislava Oršića, a priča o Lovri Majeru je već znana. SN je već objavio, moguća je i ponuda za Rasmusa Lauritsena, tako da na kraju ta stalna priča o širini Dinamovog rostera postaje jako diskutabilna jer dobre ponude koje će zadovoljiti klupske apetite bit će prihvaćene.

Modri stoga moraju biti itekako spremni na moguće pretumbacije u momčadi, razmišljati i o eventualnom dovođenju novih igrača i ulaznim transferima...

Linker
26. travanj 2024 00:39