POČEO PRIJELAZNI ROK

Liverpool 'snimao' Jelavića, Lakić na meti Stuttgarta, Bjelanović prema Grosettu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2012. 11:17

Velikan engleskog nogometa Liverpool sprema se poslati ponudu za hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića, prenosi portal tribalfootball...

Kao najjači dokaz u svojoj tvrdnji naveli su posjet sportskog direktora "redsa" Old Firm derbiju između Celtica i Rangersa. Iako je Rangers izgubio 1-0, a Jelavić nije bio na svojoj uobičajenoj razini, Liverpool je i dalje zainteresiran za dovođenja strijelca 14 pogodaka ove sezone. Cijena hrvatskog centarfora procijenjuje se na 10 milijuna funti.

Lakić Stuttgartova realna želja, Ibišević preskup

Njemački nogometni bundesligaš Stuttgart pokazao je interes za dovođenje hrvatskog napadača Srđana Lakića koji je u prvom djelu sezone uglavnom "grijao" klupu u Wolfsburgu...

- Voljeli bi malo pojačati svoj napad u zimskom prijelaznom roku – rekao je sportski direktor Stuttgarta Fredi Bobic za Stutgarter Zeitung.

A jedan od kandidata je i povremeni hrvatski reprezentativac Srđan Lakić.

- Osobno sam zainteresiran, ali sve ćete doznati na vrijeme. Prijelazni rok je tek započeo tako da ima vremena – otkrio je Bobic te nastavio:

- Što se Vedada Ibiševića tiče, čak i da ga želimo dovesti, nemamo dovoljno novaca za njega.

Bjelanović prema Grosettu?

Ovog bi siječnja hrvatski centarfor Saša Bjelanović mogao preseliti iz jednog (Verona) u redove drugoga talijanskog nogometnog drugoligaša (Grosseto)...

Vijest koju donose talijanski nogometni web-portali dolazi s informacijom da bi prodajom nekolicine igrača Verona mogla pokušati dovesti pojačanje koje bi klubu sa sjevera Italije pomoglo u borbi za povratak u Seriju A. Među njima navodno je i 32-godišnji Zadranin, koji je tijekom jesenskog dijela tekuće sezone skupio 10 nastupa i dva gola.

Nakon 20 odigranih kola Verona na ljestvici 22 talijanska drugoligaša drži drugo, a Grosseto deveto mjesto.

Toskanski je klub Bjelanovića pokušao dovesti već ljetos. Uspije li u tome do kraja siječanjskoga prijelaznog roka, postat će 15. klub u karijeri nekadašnjega mladog hrvatskog reprezentativca s jednim nastupom za seniorsku nacionalnu momčad.

Linker
18. rujan 2024 23:54