Helena Condis

 INSTAGRAM
FINO GA IZNERVIRALA

Ljepotica dovela Xavija do ruba živaca, legenda Barcelone u svađi: ‘Samo stvarate negativu, nasmijavate me‘

‘Pobijedili smo u zadnji tren penalom. Imamo argumente. Prvi je da smo aktualni prvaci. Pokažite poštovanje prema aktualnom prvaku‘
Piše: SNObjavljeno: 05. siječanj 2024. 17:00

Barcelona je došla do nove, teško izborene pobjede protiv Las Palmasa. Tek su pogotkom İlkaya Gündoğana u 93. minuti iz jedanaesterca stigli do 3 boda na Kanarima.

Trener Barce Xavi Hernández, nakon još jedne napete utakmice pune tenzija, odradio je press konferenciju za novinare. Vidno rastresenog Xavija novinarka Cadena Cope Helena Condis upitala je što bi bilo da su izgubili, jer bi u tom slučaju bili na deset bodova zaostatka.

- Da smo bili na razmaku od 10 bodova, liga bi bila teža, naravno... Ali uvijek stvarate negativne pretpostavke. To me nasmijava -, odgovorio je Xavi, ironično se smješkajući na kraju svog izlaganja.

image
ADRIA PUIG Anadolu Agency Via Afp

- Ne stvarate ih (pretpostavke) drugim trenerima -, dodao je Xavi, na što je lijepa Helena uzvratila:

- Mislite li da sam pesimistična?

- Ne... ako smo dobili utakmicu, onda... zašto tako pretpostavljaš? Ono što kažeš više se neće dogoditi. Ovo se više neće dogoditi. Ako govorimo prije utakmice, možete konstatirati "Može se dogoditi...“ Zašto pričati o ovome, to se više ne može dogoditi. Pobijedili smo, gotovo je. Čini mi se apsurdnim. Zar ne mislite tako?... To je krajnje apsurdno – poručio je osvajač Svjetsko prvenstva 2010. španjolskoj novinarki.

Istaknuo je Xavi i način na koji se govori o Barceloni ove sezone, kao da se diskreditiraju brojni uspjesi ostvareni prošle godine.

- Pobijedili smo u zadnji tren penalom. Imamo argumente. Prvi je da smo aktualni prvaci. Pokažite poštovanje prema aktualnom prvaku – nadovezao se bivši veznjak Barcelone zatraživši barem minimalan respekt prema svom klubu.

Pred Barcom je za dva dana gostovanje u Kupu kralja kod niželigaša Barbastroa, a četiri dana kasnije dočekuju Osasunu u polufinalu Superkupa Španjolske u Saudijskoj Arabiji. Pobjednik iz tog susreta u finalu će se susresti s boljim iz dvoboja Real Madrida i Atletico Madrida.

Linker
04. svibanj 2024 05:11