Maria Guardiola
 SCREENSHOT INSTAGRAM
‘UHVAĆENI‘ ZAJEDNO

Ljubav o kojoj bruji cijeli Otok: Zvijezda Guardiolinog rivala ljubi njegovu čudesno lijepu kćerku

Ljubav cvate na relaciji London - Manchester, i to sa španjolskim predznakom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2021. 22:17

Nakon što su ih uvijek budni engleski tabloidi ulovili kako razmjenjuju nježnosti na krovu jednog londonskog restorana prije nekoliko mjeseci, ovoga su utorka ponovno zajedno uhvaćeni. A tko su oni? Nogometaš londonskog Tottenhama Dele Alli (25) i četiri godine mlađa Maria Guardiola, influenserica, a i kćerka proslavljenog negdašnjeg nogometaša, a danas trenera Pepa Guardiole.

Dele i Maria jutros su uslikani kako izlaze iz prodavaonice jednog globalno popularnog lanca hrane i pića na londonskom West Endu. Sve se danas, kao što je to i uobičajeno, odvilo u dosta velikoj brzini pa su fotografi imali malo vremena za brzu reakciju. Englezi su naveli kako je zaljubljeni par iz trgovine nosio kavu za van, u pravcu automobila koji ih je čekao u blizini, prije nego li će otići s lica mjesta.

image
Maria Guardiola
SCREENSHOT INSTAGRAM

Prije kave za van, mladi je par uživao u ekskluzivnom restoranu Novikov na Berkeley Streetu, gdje često odsjedaju zvijezde poput Novaka Đokovića i boksača Anthonyja Joshue.

image
Dele Alli
Z.J/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Z.j/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Dakle, veza između kćerke trenera Manchester Cityja i zvijezde Tottenhama i dalje traje. Engleski Daily Mail nazvao je Allijeve agente za više informacija, no iz njegove menadžerske agencije rekli su im da ne žele odavati informacije iz njegovog privatnog života.

Linker
13. svibanj 2024 19:51