Allegri i Ambra

 INSTAGRAM/AFP
NIJE MU LAKO

Ljubavni život slavnog trenera još je teži od nogometnog: Bivša ga sprda u poznatom showu, druga ga tuži...

Talijanski mediji ovih se dana podjednako zabavljaju lošim startom Juvea i romansama njegovog trenera
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. rujan 2022. 18:12

Nije lako Massimilianu Allegriju. Njegov je Juventus slabo otvorio sezonu te je tek osmi na ljestvici Serie A, dok je u Ligi prvaka u prva dva kola upisao dva poraza. Ukupno, tek dvije pobjede u devet nastupa.

Iskusni stručnjak našao se na meti kritika zbog slabe forme njegove momčadi, a već se šuška kako bi i njegova pozicija mogla doći pod znak pitanja ako se situacija uskoro ne popravi.

No, nema Allegri problema samo u nogometu, već i u privatnom životu. Talijanska glumica Ambra Angiolini, s kojom je ranije bio u vezi, izašla je ovih dana u javnost sa zanimljivom izjavom.

Ambra i Max bili su u vezi četiri godine prije nego što su se razišli 2021. godine, a ona trenutačno ima ulogu sutkinje u talijanskoj verziji X Factora. Nakon što ju je impresionirao nastup jednog natjecatelja, Ambra je rekla:

- Da nisam viđala terapeuta 12 mjeseci zbog mog bivšeg partnera, ti bi sigurno bio sljedeći. Ali danas, zahvaljujući tebi, želim reći mom terapeutu da sam se oporavila – prenosi Ambrine riječi Football Italia.

Isto tako, Allegri ima neriješenih računa i sa svojom bivšom suprugom Claudijom Ughi. Trener Juventusa tužio ju je zbog pronevjere i kršenja obiteljskih obveza, te se slučaj trenutačno nalazi na torinskom sudu...

image

Ambra Angiolini

MARCO BERTORELLO Afp
image

Massimiliano Allegri

ISABELLA BONOTTO Afp

Linker
24. travanj 2024 20:18