DAMJAN TADIC/CROPIX
BURNO U ULICI PJESNIKA

Ljubičić završio u suzama, Gustafsson: Svaka prva utakmica je teška; Čabraja: Moglo je biti 3:1...

Švedski trener rekao je kako je u poluvremenu posebno pričao s igračima o primljenom prvom golu...
Piše: SNObjavljeno: 17. srpanj 2021. 22:47

- Dobro smo otvorili utakmicu, stvarali šanse i poveli, a onda smo primili pogodak zbog kojeg sam posebno razgovarao s igračima u svlačionici tijekom poluvremena. Nažalost, početkom nastavka dobili smo novi pogodak, ali nakon toga smo jako dobro reagirali. Svakome je prva utakmica teška, tako je teška bila i nama, analizirao je dvoboj s Lokomotivom (2:2) u prvo kolu HNL-a trener Hajduka Jens Gustafsson.

- Lokomotivu sada treba zaboraviti, okrećemo se dvoboju protiv Tobola u Konferencijskoj ligi, a osobito mi je drago što ćemo tu utakmicu igrati pred navijačima na Poljudu, dodao je Šveđanin.

image
Jens Gustafsson
DAMJAN TADIC/CROPIX

Dvoboj u Kranjčevićevoj ipak tako lako neće zaboraviti mladi napadač Marin Ljubičić, koji je u nadoknadi promašio glavom praktički prazan gol. Teško je to podnio talentirani centarfor, odmah po završetku susreta na travnjaku je završio u suzama, morali su ga tješiti suigrači...

Trener Lokomotive Silvio Čabraja: - Nismo bili pravi u prvom dijelu, bili smo sterilni i Hajduk je imao pritisak, a mi smo se tražili... U nastavku smo izgledali osjetno bolje, bili smo rastrčaniji i sigurniji. Poveli smo, taj nam je pogodak dao samopouzdanje, imali smo priliku i za 3:1, ali nismo je iskoristili, Cokaj je s 20-ak metara u dobroj situaciji tukao pokraj vrata. Primili smo pogodak u sljedećem napadu i kad se sve zbroji, remi je najpravedniji ishod ovog okršaja – smatra Čabraja.

Linker
24. travanj 2024 21:14