Niko Kovač odlično se snašao u Le Championatu
 FRANCK FIFE Afp
POTRAGA ZA NOVIM ŠEFOM

Loew odlazi, Klopp odbio reprezentaciju, među kandidatima za novog izbornika Njemačke i Niko Kovač!?

Bivši trener Bayerna sad vodi uspješno Monaco koji je u vrhu francuskog prvenstva
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2021. 17:43

Joachim Löw defiinitivno je prelomio - ljetni Euro bit će mu zadnje natjecanje nakon 15 godina provedenih na klupi njemačke reprezentacije. Naravno, odmah su krenule spekulacije o nasljedniku. Pojavilo se i ime Nike Kovača, i to na nekim kladionicama...

No, jasno, prvo su svi u Njemačkoj okrenuli broj jednog čovjeka koji živi u Liverpoolu: "Jesam li slobodan za preuzimanje reprezentacije ovog ljeta? Ne! Nakon ljeta? Ne", jasan je bio Klopp pa je nastavio: "Imam još tri godine ugovora u Liverpoolu. To je jednostavno. Potpišete ugovor da biste ga se držali, zar ne?".

image
FRANCK FIFE Afp

Klopp je u Liverpoolu od listopada 2015., a ugovor ima do ljeta 2024.

"Löw je radio nevjerojatan posao dugi niz godina. Jedan je od najuspješnijih. Razumijem da želi otići na vrhuncu nakon Eura i da će netko drugi preuzeti taj posao."

Unatoč toj kategroičkoj odbijenici, kladionice i dalje vide Kloppa kao glavnog favorita, a iza njega slijede Stefan Kuntz i Arsene Wenger. Odmah iza Francuza je bivši hrvatski izbornik i aktualni trener Monaca Niko Kovač, a na popisu su i Heiko Herrlich te Lucien Favre.

Linker
02. svibanj 2024 05:16