AFP
TRANSFERI VATRENIH

Lokomotiv želi Kranjčara, Ćorluku i Petrića, Austrijanci Jelavića preselili u City!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2012. 16:08

Prema informaciji ruskog portala Life Sports, novi trener moskovskih Lokosa Slaven Bilić predsjednici je iznio potrebu ozbiljne kupnje igrača naznačivši svoju aktivnu ulogu u formiranju momčadi, ako klub želi u prvenstvu Rusije igrati vodeću ulogu.

U klubu su se s tim prijedlogom složili i za nova pojačanja spremni su izdvojiti 50 milijuna eura. A na popisu potencijalnih pojačanja prva trojica su hrvatski reprezentativci. Uz Niku Kranjčara i Vedrana Ćorluku žele i Mladena Petrića. Za Kranjčara je, kako jučer piše Life Sports, moskovski klub spreman izdvojiti 8 milijuna eura.

- Mi ćemo pokušati ostvariti želje novoga trenera, a svotu koju smo spremni izdvojiti ne bismo isticali - rekao je predstavnik kluba Kiril Kotov. (ik)

Austrijanci Jelavića već preselili u Manchester City



Najzanimljiviji dio priče u austrijskim medijima odnosi se na Evertonovu špicu Nikicu Jelavića, igrača koji je još uvijek u srcima Rapidovih navijača. Spomenuti novinar ističe informaciju da će Jelavić odmah poslije Eura pristupiti engleskom nogometnom prvaku, Manchester Cityju, te da za njega super ponuda novog otočkog prvaka već leži na stolu Evertonovih bossova. Navodno, zbog svih tih trenutačnih i mogućih pritisaka, Jelavić je bio prisiljen isključiti mobitel da bi se mogao u miru pripremati za Europsko prvenstvo. U njegovoj izjavi stoji: 'Želim se maksimalno koncentrirati na pripreme jer naša skupina s Irskom, Italijom i Španjolskom je je mini svjetsko prvenstvo.’ (jb)

Linker
23. rujan 2024 05:18