TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
SuperSportske podcast

Lozo: Utakmica protiv Slovenije je pokazatelj kako smo trebali igrati protiv Rusije

Marko je istakao svoje oduševljenje igrom i pobjedom protiv Slovenije.
Piše: PromoObjavljeno: 08. rujan 2021. 19:17

U četvrtoj epizodi podcasta ponovno nam je gostovalo jedno poznato lice. Još jednom smo ugostili Marka Lozu, nogometnog trenera i analitičara s kojim smo razgovarali o reprezentaciji, HNL-u te o njegovoj igračkoj i trenerskoj karijeri.

Krenuli smo s reprezentacijom, za koju je istaknuo da je odigrala vrhunsku utakmicu na Poljudu. Posebno je apostrofirao Perišića za kojeg se tražila izolacija na boku i koji je odigrao jako dobru utakmicu, a uz njega je još izdvojio Pašalićevu ulogu u trijumfu nad susjedima. Pašalićeve kretnje omogućavale su Kramariću da izlazi široko i ordinira na krilu, a osim toga zbunjivale su braniče Slovenije otvarajući mnogo prostora i za ostale suigrače. Istaknuo je i to da je Hrvatska ovako trebala igrati i u Moskvi, ali je potvrdio i da mu je jasno zašto se Dalić u suradnji sa stožerom odlučio za malo sigurniju opciju imajući na umu da je utakmica s Rusijom prvenstveno bila utakmica koju se ne smije izgubiti.

image
Marko Lozo
SUPERSPORTSKE

Vezano uz HNL-a u fokusu je bio ljetni prijelazni rok te njegova očekivanja od ove sezone koja je na samom početku iznimno izjednačena. Naglasio je da je Hajduk odradio najbolji prijelazni rok, a sve ostale teme koje smo otvorili u ovotjednoj epizodi SuperSportske podcasta možeš pogledati ovdje:

Linker
25. travanj 2024 03:38