ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA
POSEBNE RIJEČI HVALE

Luis Figo sipao komplimente Modriću, a evo kako je odgovorio na pitanje - ‘Luka ili Ronaldo?‘

Legenda Reala, Barcelone i Intera nahvalio je hrvatskog maestra i njegovu nevjerojatnu energiju
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2023. 17:53

Bivša zvijezda Real Madrida i legenda kluba Luis Figo nahvalio je našeg maestra Luku Modrića. Komplimenti portugalske ikone bili su usmjereni na 38-godišnjeg hrvatskog veterana zbog načina na koji nastavlja prkositi godinama i nastupa na najvišoj razini.

Unatoč tome što je početkom ovog mjeseca napunio 38 godina, Modrić je i dalje važan kotačić u Realu i u hrvatskoj reprezentaciji, prenosi Madrid Universal.

Iako je činjenica da mlade snage Reala postupno preuzimaju glavnu riječ, hrvatski je veznjak svoju klasu i kvalitetu pokazao u utakmici protiv Getafea neposredno prije reprezentativne stanke.

A Figo je u razgovoru za RTL, nakon humanitarne nogometne utakmice u Sloveniji, imao posebne riječi hvale za Modrića:

- Luka je dobar prijatelj, imam isključivo riječi hvale za njega, ne samo kao profesionalca nego i kao osobu. Nevjerojatno je što radi u svojim godinama, kao da radi na baterije, i to zbog talenta koji konstantno pokazuje. Zadovoljan sam što je sretan radeći ono što voli i nadam se da će nastaviti nizati uspjehe.

Bivšeg superstara Real Madrida, Barcelone i Intera pitali su također da kaže tko je bolji, Modrić ili njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo, na što je Figo odgovorio:

- Različitog su profila. Jako su dobri prijatelji, neću izdvojiti jednog od njih dvojice. Oni su najbolji na svijetu na svojim pozicijama, pisali su povijest i nastavljaju je pisati, a to je najvažnije - poručio je Figo.

Linker
27. travanj 2024 17:40