REDKNAPP

'Luka Modrić je ponovno dobro'

Bio je to fenomenalan udarac. To je razlog zbog kojeg nam je bilo ponuđeno 40 milijuna funti. Riječ je o fenomenalnom nogometašu – smatra menadžer Spursa
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 19. rujan 2011. 12:22

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je da se hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić vratio i da je sada napokon dobro, nakon fenomenalnog pogotka Liverpoolu u 4-0 pobjedi "spursa"...

Menadžer Tottenhama je, uslijed lošijih igara, preispitivao mentalno stanje Modrića nakon neuspjelog transfera u Chelsea, jer je smatrao da nije fokusiran na klub za koji igra. Redknapp osjeća da je sada Modrić sretan što se u potpunosti može posvetiti igranju nogometa i ne zamarati se transferima, te očekuje da će predsjednik kluba Levy ponuditi novi ugovor "malom mađioničaru" kako ga nazivaju engleski mediji.

- Luka je sada dobro. Mislim da će predsjednik kluba sada sjesti s njim i razgovarati o novom ugovoru. To je ono što bih volio da se dogodi – rekao je Redknapp.

- Bio je to fenomenalan udarac. To je razlog zbog kojeg nam je bilo ponuđeno 40 milijuna funti. Riječ je o fenomenalnom nogometašu – smatra menadžer "spursa".

Ardiles: Modrić može odvesti Tottenham u Top 4

Legendarni argentinski nogometaš Tottenhama Osvaldo Ardiles, bivši trener zagrebačkog Dinama, uvjeren je da Luka Modrić može odvesti ''spurse'' među najbolje četiri momčadi Premiershipa.

Hrvatski reprezentativac u nedjelju je ponovno oduševio svojom igrom, a ujedno je sjajnim pogotkom otvorio put Tottenhamu do pobjede protiv Liverpoola (4-0) u 5. kolu engleske Premierlige. Menadžer ''spursa'' Harry Redknapp odmah je pozvao klupske čelnike kluba da ponude 26-godišnjem veznjaku novi ugovor, a oduševljenje Modrićevom izvedbom pokazao je i Ardiles u razgovoru za radio Talksport.

- Mislim da je Luka ostavio iza sebe razočaranje zbog neuspjelog transfera u Chelsea. Ponekad nije lako ostati kad vam drugi klub nudu udvostručenu plaću. No, protiv Liverpoola, Luka je ponovno bio sjajan, on i Adebayor su bili najbolji na terenu. Da, mislim da takav Tottenham može završiti Premiership na jednom od prva četiri mjesta - kazao je Ardiles.

Linker
24. rujan 2024 02:26