JAVIER SORIANO Afp
MAESTRO

Luka Modrić nakon poraza: ‘Šteta, bili smo bolji, ali Barca je pobijedila. Vjerujem da možemo proći‘

‘Imali smo puno prilika, ali nismo ih iskoristili, šteta. Odigrali smo dobru utakmicu‘
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 07:57

U prvom susretu polufinala španjolskog nogometnog Kupa kralja Barcelona je na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid sa 1-0. Uzvrat je 5. travnja na Camp Nou.

Nakon što je Barcelona već osvojila španjolski Superkup, a u Primeri ima velikih sedam bodova prednosti ispred Reala, Kup Kralja je treća domaća "bojišnica" na kojoj bi Katalonci mogli biti bolji od najvećeg suparnika. Bila je to čvrsta i tvrda, u pojedinim trenucima i nervozna utakmica bez previše pravih prilika, a susret je odlučio autogol Edera Militaoa u 26. minuti.

Po završetku susreta kratko se oglasio i Luka Modrić koji je žalio za propuštenim prilikama ‘kraljevskog kluba‘.

- Imali smo puno prilika, ali nismo ih iskoristili, šteta. Odigrali smo dobru utakmicu, ali nedostajalo je koncentracije u završnici. Šteta što nismo zabili i barem s ‘nulom‘ otišli na Nou Camp.

Luka je prokomentirao i činjenicu da je Barca na Santigao Bernabeu stigla bez tri važna igrača (Pedrija, Lewandowskog i Dembelea).

- Barce je sjajna momčad bez obzira na to tko igra i tko je ozlijeđen. Barcelona je pobijedila, ali mi smo bili bolji. Ipak, vjerujem u momčad, možemo pobijediti na uzvratu.

Linker
26. lipanj 2024 13:12