IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Irina R Hipolito/shutterstock Editorial/profimedia
VAŽNA KARIKA

Luka Modrić o nadimku i pitanju koje brine sve navijače Reala: ‘To mrzim, ali ima i gorih od mene‘

‘Želim dati najbolje od sebe, onda ćemo vidjeti što će se dogoditi‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. ožujak 2023. 07:53

U čijem će dresu Luka Modrić krenuti u novu sezonu, to je pitanje za milijun eura. Mediji svakodnevno nude neke nove ‘informacije‘, iako je jasno da se ništa sa sigurnošću neće znati sve dok hrvatski maestro ne potpiše ugovor.

Činjenica je da kapetan Vatrenih i dalje igra na visokoj razini iako mu je 37 godina, a njegov je značaj uoči nedjeljnog El Clasica istaknuo i Realov trener Carlo Ancelotti.

Potvrdio je talijanski stručnjak kako nema nikakve dvojbe o tome hoće li Luka biti u početnoj postavi protiv Barcelone. Uostalom, i same brojke govore dovoljno; ove sezone Modrić je u prvenstvu nastupio u 23 od 25 utakmica, postigao je četiri pogotka i triput asistirao.

Modrić je u subotu dao intervju za DAZN u kojem se osvrnuo na produljenje ugovora s Realom, ali je usput otkrio i neke zanimljivosti iz svlačionice.

image
RUBEN ALBARRAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ruben Albarran/shutterstock Editorial/profimedia

Kao što je poznato, ugovor s kraljevskim klubom istječe mu na kraju sezone, a brojne navijače brine to što još uvijek nije produljio ugovor. Svoju je želju već prije jasno izrazio, to je ostanak na Bernabeuu i u sljedećoj sezoni.

- Klub zna moju želju, rekao sam to puno puta. Sada ne razmišljam o svojoj budućnosti. Želim dati najbolje od sebe, onda ćemo vidjeti što će se dogoditi – izjavio je Luka Modrić.

O detaljima eventualnih pregovora nije pričao...

U Realovoj svlačionici dobio je nadimak ‘Vinagre‘, što u španjolskom slengu znači ‘osoba koja vrlo lako gubi živce‘.

- Ahahah, svi to kažu. To je zato što se uvijek naljutim kad izgubimo na treningu. To mrzim. Ali nisam jedini, ima i gorih od mene – skroz smijeh je rekao Modrić.

Na kraju su ga pitali gdje će Toni Kroos igrati sljedeće sezone.

- Ne znam gdje će biti, a čak i da znam, ne bih vam rekao...

Linker
26. travanj 2024 09:12