AFP
DRAMA U LONDONU

Luka Modrić odbio putovati u Manchester, Redknapp ljutito: 'Netko mu je zavrtio glavom'

Luka je očajan u namjeri da ode. Teško je za očekivati povratak na staro, pogotovo nakon ove odluke da ne želi putovati s momčadi, rekao je neimenovani izvor Spursa
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. kolovoz 2011. 11:24

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić odbio je putovati s momčadi Tottenhama na gostovanje kod Manchester Uniteda nakon što je odbijena posljednja ponuda Chelseaja od 30 milijuna funti, piše The Sun...

Prema pisanju The Suna, Modrić je na posljednjem treningu uoči puta u Manchester otvoreno rekao menadžeru Harryju Redknappu da ne želi putovati s momčadi na gostujuću utakmicu protiv Uniteda, ali i da ne želi više nikada zaigrati za klub. Redknapp je to objasnio na samo sebi svojstven način.

- Netko je "zavrtio" Lukinom glavnom i nećemo ga imati u momčadi protiv Manchestera. Ozljeda koja ga muči nije razlog tome, već Modrić mentalno nije spreman igrati – rekao je uoči puta u Manchester Redknapp.

- Luka je očajan u namjeri da ode. Teško je za očekivati povratak na staro, pogotovo nakon ove odluke da ne želi putovati s momčadi – rekao je neimenovani izvor "spursa".

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy zasigurno će poludjeti na ovakvu odluku Modrića i pitanje je u kojem će se smjeru dalje odvijati ova cijela priča.

Linker
23. rujan 2024 18:27