Luka Modrić još je jednom pokazao koliko znači za Real Madrid

 Pressinphoto/Ddp Usa/Profimedia
IKONA REAL MADRIDA

Luka Modrić ponovno na tronu: ‘Dječak koji je bio izbjeglica proglašen je najboljim na svijetu‘

Hrvatski kapetan ponovno je top tema u svjetskim medijima koji se ne prestaju čuditi njegovoj priči
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2022. 11:52

Mit Luke Modrića s godinama ne da gasne, nego samo pojačava. Ovoga puta novu odu potpisuje novinar Daily Maila Pete Johnson...

"Jedna stvar sasvim dovoljno ocrtava njegov status: u još jednoj velikoj noći madridskog Reala, ulicama glavnog grada Španjolske nisu odjekivale ode Benzemi, Rodrygu, Camavingi ili Courtoisu. Ne, jeka je nosila ime Luke Modrića."

Autor zna razloge: status ikone, najbolji veznjak kluba u povijesti, odnos s mladim igračima, energija koju pruža... Komplet igrač!

"Mnogi bi Modrića možda zbog godina izvadili uoči produžetaka, ali Ancelotti jako dobro zna da se Modrića ne mijenja - on je prevažan", piše Jenson i u furioznom završetku teksta zaključuje dobro poznate činjenice:

"Momak koji je proglašen najboljim na svijetu morao je puno toga proći da do tih lauda i dođe; morao je pobjeći od ratnog sukoba, biti izbjeglica, živjeti u hotelima i hostelima... A možda je baš zbog toga ovdje gdje je. Sa satom koji je bliži četrdesetima nego tridesetima, s hrpom trofeja, medalja i priznanja, pokazuje, u biti, kakav je: jer ne želi stati. On je danas i dalje na vrhu, a glad i želja koju ima garantiraju da se neko vrijeme još neće povući. Na slavu nogometa, kojeg toliko obožava..."

Linker
25. travanj 2024 12:26