AP
BOND ZA BBC

'Luka Modrić sigurno ostaje'

Modrić nije igrao zbog ozljede. Radi se o preponi, ali bi trebao biti spreman već za utakmicu protiv Manchester Uniteda u ponedjeljak – objasnio je Bond
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 19. kolovoz 2011. 15:08

Nakon jučerašnje (četvrtak) petarde škotskom Heartsu u kvalifikacijama za nogometnu Europa ligu, pomoćni trener Tottenhama Kevin Bond gostovao je na BBC-jevom radiju, te je rekao da Modrić ostaje...

Voditelj radio-postaje BBC Radio 5 rekao je da, iako je svima već navrh glave priča o odlasku Luke Modrića, ga jednostavno mora pitati što ima novog u slučaju hrvatskog reprezentativca, jer bi ga u suprotnom ubili navijači "spursa".

- Modrić nije igrao zbog ozljede. Radi se o preponi, ali bi trebao biti spreman već za utakmicu protiv Manchester Uniteda u ponedjeljak – objasnio je Bond neigranje Modrića.

- Što se odlaska tiče nema ništa novoga. Predsjednik Levy vam je sve već rekao. Luka ostaje u klubu – zaključio je pomoćni trener menadžera Harryja Redknappa.

Bond je dodao da mu je cijela priča oko dovođenja napadača Toga Emmanuela Adebayora više špekulacija nego realna opcija.

Linker
23. rujan 2024 18:34