AP
OCJENE

Luka Modrić u momčadi kola

Modrić je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi Spursa na White Hart Laneu protiv Werdera 3-0, kojom je njegov klub izborio plasman u nokaut-fazu
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 25. studeni 2010. 14:35

Ugledni nogometni portal Goal.com sastavio je najbolju momčad 5. kola Lige prvaka, u koju je uvrstio i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića iz Tottenhama...

Modrić je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi Spursa na White Hart Laneu protiv Werdera 3-0, kojom je njegov klub izborio plasman u nokaut-fazu. Hrvatski as je zabio gol u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a u 53. minuti je izborio penal koji nije uspio iskoristiti Gareth Bale.

Modrić je jedini igrač Tottenhama koji je pronašao svoje mjesto u najboljoj momčadi Goal.coma, posloženoj u formaciji 4-3-3. Uz njega, u veznu liniju još su postavljeni Juan Mata iz Valencije i Jeremy Menez iz Rome. U napadačkoj liniji su u najboljih 11 uvršetni Matheus iz Brage, Milanov Zlatan Ibrahimović i Klaas-Jan Huntelaar iz Schalkea. Najbolji vratar kola prema sudu Goal.coma je Allan McGregor iz Rangersa, a u obrambenoj liniji se nalaze Cesar Azpilicueta iz Marseillea, Bevan Fransman iz Hapoel Tel Aviva, Alessandro Nesta iz Milana i Adriano iz Barcelone.

Najbolja momčad 5. kola Lige prvaka po izboru Goal.coma (4-3-3):

McGregor - Azpilicueta, Fransman, Nesta, Adriano - Menez, Modrić, Mata - Matheus, Ibrahimović, Huntelaar.

Engleski tabloid The Sun ocijenio je Luku Modrića s odličnom osmicom u pobjedi Tottenhama nad Werderom s 3-0 u 5. kolu A skupine Lige prvaka...

Odlične osmice za Luku

Tottenham je pobjedom već osigurao plasman u nokaut-fazu, a Modrić je odličnu igru začinio pogotkom u prvoj minuti sudačkog dodatka u prvom poluvremenu, te s izborenim penalom u 53. minuti, kojeg nije uspio realizirati Velšanin Gareth Bale.

Iako Bale nije zabio gol, igrao je opet odlično, kao i već toliko puta ove sezone, te je u The Sunu dobio status igrača utakmice i sjajnu devetku. Engleski tabloid je odmah do njega postavio Modrića, kojeg je ocijenio odličnom osmicom. Aaron Lennon i Peter Crouch, koji je asistirao Modriću za gol, a potom i sam poentirao u 79. minuti za konačnih 3-0, dobili su sedmice, a svi ostali Spursi osim Nike Kranjčara šestice. Kranjčar je u igru ušao u 81. minuti umjesto Balea, a The Sun mu je dao peticu, valjda tek toliko da ga ne ostavi bez ocjene, što bi bilo logičnije.

U Werderu su vratar Wiese i Marin dobili najbolje sedmice.

Osmicu je Luka Modrić dobio i od Sky Sportsa, koji je istu ocjenu dodijelio i Baleu. Kranjčar je dobio šesticu.

Zanimljivo da su posjetitelji web stranice Modriću dali prosječnih 8.9, što je, naravno, daleko najbolji prosjek bilo kojeg igrača. Bale je i od čitatelja zaradio prosjek 8.0.

Linker
26. travanj 2024 03:24