JAVIER SORIANO Afp
MAESTRO NA TRONU

Luka Modrić uzeo 21. trofej s Realom, pa se naklonio čudotvorcu: ‘Veliki čovjek s velikom osobnošću!‘

U svijetu nogometa ga odavno već zovu ‘Mister‘, što najbolje oslikava njegov karakter.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 11. kolovoz 2022. 11:37

Luka Modrić uzeo je svoj 21. trofej s Real Madridom, te nakon slavlja još jednom objavom pokazao koliko cijeni i voli Carla Ancelottija.

"Ancelotti je veliki čovjek s velikom osobnošću. Cijenimo što se vratio u Madrid i što je s nama. Njegovo vođenje momčadi je nevjerojatno. Svi ga poštujemo", rekao je Luka nakon pobjede u UEFA Superkupu u srijedu navečer protiv Eintrachta.

Drugi boravak talijanskog trenera u Real Madridu doista je impresivan. U jednoj godini osvojio je četiri trofeja - Španjolski Superkup, La Ligu, Ligu prvaka i Europski Superkup.

Osim stila igre koji je utisnut u momčad, Carlo Ancelotti je vrlo cijenjen zbog načina na koji vodi svoju skupinu. Ancelottija u svijetu nogometa odavno već zovu "Mister", što najbolje oslikava njegov karakter.

image
ASHLEY CROWDEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ashley Crowden/Shutterstock Editorial/Profimedia

To je i razlog - naravno uz neupitnu stručnost - zašto Luka Modrić svog trenera opisuje kao nevjerojatnog. S velikim igračima treba znati, a Ancelotti je u svim najjačim ligama u kojima je radio pokazao da može baš sa svima. I ponavlja to u Realu koji sigurno nema najbolje igrače u Europi, a svejedno niže trofeje kao na traci...

Linker
23. travanj 2024 13:08