JOSE MIGUEL FERNANDEZ Nurphoto Via Afp
HERE WE GO!

FOTO Luka Modrić velikim poklonom razveselio ‘lovca na transfere‘: ‘Legenda i serijski pobjednik!‘

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije poklonio mu je potpisan dres kojeg je nosio na San Siru.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2021. 16:21

O Fabriziju Romanu pišemo uglavnom za vrijeme ljetnih i zimskih prijelaznih rokova. Talijanski je novinar ujedno suradnik brojnih medija, a slavu je stekao lovom na transfere, baš kao i njegov sunarodnjak Gianluca Di Marzio. Svojim istančanim smislom za izvještavanje nogometnih zaljubljenika uz prepoznatljivi poklič "here we go" kada je jedan transfer gotov ili pred završetkom, postao je nezaobilazno mjesto okupljanja navijača.

Romano se danas na svom Instagram kanalu pohvalio potpisanim dresom kojeg mu je poslao kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i "desetka" madridskog Reala, Luka Modrić. Hrvatski maestro Romanu je dao dres kojeg je nosio u utakmici protiv Intera na San Siru u 1. kolu Lige prvaka. Podsjetimo, Modrić je po izlasku s terena tada ispraćen ovacijama punog stadiona.

- Za mog prijatelja Fabrizija, s ljubavlju - napisao je Modrić na dres Real Madrida.

Glasila je tako posveta, a Romano je na svom profilu u opisu slike napisao:

- Poseban poklon upravo primljen. Nevjerojatno je zadovoljstvo primiti dres Luke Modrića, nošen na posljednjoj utakmici Lige prvaka između Reala i Intera, kada je Modrić dobio ovacije na San Siru. Zlatna lopta, serijski pobjednik i dio priče o Real Madridu - jedna od legendi ovog sporta. Bez obzira na to za koji klub navijate. Puno hvala Luki Modriću i mom prijatelju Borji Couceu na ovom fantastičnom poklonu.

Linker
24. travanj 2024 02:00