Tel Aviv, 091010.Ramat-Gan Stadion.Kvalifikacijska nogometna utakmica grupe F izmedju Izraela i Hrvatske za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.Na slici: Modric i Kranjcar.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
REDKNAPP

'Luka ne ide ni za 100 milijuna'

Luka je fantastičan igrač. Ako želite izgraditi momčad koja će igrati u Ligi prvaka svake sezone, onda ne smijete prodati Luku Modrića - dodao je Redknapp
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. veljača 2011. 18:42

U razgovoru za News of the World hrvatski je nogometaš Tottenhama Niko Kranjčar proglasio svog trenera Harryja Redknappa idealnim materijalom za mjesto engleskog izbornika...

- Siguran sam da će Harry biti sljedeći engleski izbornik, nasljednik Fabija Capella – kazao je 26-godišnji veznjak nastavivši:

- Mislim da ga narod želi, igrači također, a vjerujem da on to želi i sam. Engleska ima velik broj kvalitetnih igrača, zvijezda, i malo je trenera koji bi ih sve znali usrećiti. U ovom trenutku ne vidim nikoga drugog tko bi mogao preuzeti posao nakon Fabija. Harry je također u idealnim godinama za to. A sposoban je izvući najbolje iz igrača.

- Mislim da je Redknap kadar prepoznati svakoga dobrog igrača, te ga uvrstiti u sustav tako da on funkcionira. Njegova je nogometna filozofija vrlo jednostavna.

Niko je također najavio premierligaško gostovanje kod Blackpoola u utorak, zaostalu utakmicu 18. kola, odgođenu u prosincu zbog loših vremenskih uvjeta.

- Nadam se da ćemo ostati objema nogama stajati na tlu, premda je teško s gostujućom pobjedom na San Siru otići igrati kod Blackpoola. No, utakmica je uistinu vrlo, vrlo važna.

Redknapp: Ne bih prodao Modrića za 100 milijuna funti

Na izvještaj iz News of the Worlda kako je Manchester United voljan izdvojiti 35 milijuna funti za transfer Luke Modrića, brzopotezno je odgovorio menadžer Tottenhama Harry Redknapp...

- Nema šanse da ću uopće saslušati ponude za Modrića. Ne bih ga želio prodati niti za 100 milijuna funti - izjavio je Redknapp za BBC Radio 5.

- Luka je fantastičan igrač. Ako želite izgraditi momčad koja će igrati u Ligi prvaka svake sezone, onda ne smijete prodati Luku Modrića - dodao je Redknapp.

Modrić je prošle sezone produžio ugovor s Tottenhamom do lipnja 2016. godine. No, njegove odlične igre ove sezone i u engleskim natjecanjima i u Ligi prvaka privukle su još veću pažnju najvećih klubova.

Uz Manchester United, s Modrićevim imenom je povezana i Barcelona, koja ga želi u svojim redovima ako ne uspije realizirati transfer Cesca Fabregasa iz Arsenala.

Linker
22. rujan 2024 19:01