Veronique Rabiot
 SCREENSHOT YOUTUBE
MAJKA IZ PAKLA

Majka francuskog reprezentativca napravila totalni kaos! Žestoko izvrijeđala Pogbinu i Mbappeovu obitelj

Ovo nije prvi put da se gospođa našla u centru skandala kada je u pitanju njezin sin
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2021. 11:17

Nogometaši Francuske uoči početka Eura slovili su kao jedni od glavnih favorita za osvajanje natjecanja, ali potom su doživjeli totalni šok te nakon penala ispali od Švicarske. Tu čitavoj priči nije bio kraj obzirom da je izbornik Didier Deschamps dobio otkaz, a samo dan kasnije majka jednog 'tricolora' napravila je pravi skandal.

Naime, majka Adriena Rabiota, Veronique napala je članove obitelji Paula Pogbe zbog izgubljene lopte na sredini terena uoči pogotka Švicarske za 3:3, a zatim je na red došla i obitelj Kyliana Mbappea. Kada je napadač PSG-a promašio ključni jedanaesterac Veronique je napala njegove roditelje te im poručila da je njihov sin arogantan i da mora odmah promijeniti ponašanje.

image
FRANCK FIFE Afp

Ovo nije prvi put da se spomenuta našla u centru skandala. Njezin sin trenutačno brani boje Juventusa, ali mnogi smatraju kako bi imao puno veću karijeru da Veronique nije bila svakom loncu poklopac. Podsjećamo, Rabiot je odbio poziv Deschamps pred početak posljednjeg Mundijala, a PSG ga je uklonio iz prve momčadi jer nije želio produžiti ugovor, točnije, majka nije htjela da se ugovor produži.

- Stupio sam u kontakt sa Rabiotom i htio sam razgovarati. Ali, nazvala me je njegova majka i htjela doći s njim. Njegova majka je sve upropastila - otkrio je predsjednik francuskog nogometnog saveza Noël Le Graët.

image
FRANCK FIFE Afp

Čitava priča počela je još 2012. godine kada je Adrien potpisao svoj prvi profesionali ugovor s Parižanima, a Veronique je tražila od uprave da ona i njezin drugi sin također idu na zimske pripreme. Klub je pristao, ali je također tražio da gospođa snosi troškove. Ovaj potez bio je dovoljan da Veronique zatraži transfer za svog sina.

Rabiot je tada završio na posudbi u Toulouseu, a zatim nakon brojnih peripetija u redovima Juventusa čije boje i danas brani.

Linker
24. travanj 2024 08:40